(VIDEO) Kaj je šinilo vanjo? Manca Špik slekla voditeljico koncerta

D.Ži
26.04.2023 08:07

V sili hudič tudi muhe žre, pravijo. In naši priljubljeni pevki, ki se je znašla sredi hude modne zagate, ni preostalo drugega, kot da se za pomoč obrne na voditeljico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Luka Švigelj

Kaj vse ne izvedo na televiziji Aktual, ko pridejo v studio zanimivi in odkritosrčni gostje. Tako je Manca Špik zaupala Martini Švab in Juretu Ličnu, da je na nedavnem koncertu slekla voditeljico prireditve in skočila v njeno obleko, ker se je na njeni pokvarila zadrga. Kako je potem nastopala voditeljica, niso izvedeli.

Zadrge ji nasploh povzročajo težave – zataknila se ji je tudi med snemanjem zadnjega videospota. Morda je tudi tam kdo ostal brez obleke.

Na televiziji Aktual je v jutranjem programu predstavila pesem Rekel si, za katero je povedala, da si želi, da bi ji jo nekdo zapel na njeni poroki. Kar seveda odpira povsem novo vprašanje – ali bodo Manci kmalu zapeli poročni zvonovi?

Ugotovili pa so tudi, da zna peti s polnimi usti, saj ji je nagajiva voditeljica Martina Švab prinesla v studio njeno najljubšo sladico in Manca je morala zapeti. Kljub sladki peni v ustih ji je kar šlo. Da, tako mučijo svoje goste v novem televizijskem studiu radiovizije Aktual. Ampak gosti jim ne zamerijo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta