(VIDEO) Luka in Tamara Šulić povila četrtega otroka, deklico s čudovitim imenom: "Zdaj smo popolni"

D.Ži
02.10.2023 12:27

Družinska sreča je popolna. Mariborski glasbeni zvezdnik je z oboževalci delil čudovito novico o prihodu nove družinske članice.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Eden svetovno najbolj znanih mariborskih glasbenikov pridno skrbi za populacijo štajerske prestolnice. Luka Šulić, nekdaj mariborska polovica globalno uspešne čelistične senzacije 2Cellos, in žena Tamara sta se pred dnevi razveselila svojega že četrtega otroka. Rodila se jima je deklica, Luka pa je veselo novico potrdil z objavo na Instagramu.

"Pred nekaj dnevi se je rodila najina druga hčerka Rosa, tukaj v našem domu. Ponosen sem nanjo in mojo čudovito ženo Tamaro, pa tudi na Vala, Hano in Lea, ki so jo takoj po prihodu neverjetno sprejeli. Počutim se blagoslovljeno, hvaležno in polno življenja. Zdaj sva popolni. Z ljubeznijo, Luka," je zapisal ob posnetku ljubke deklice, oblečeno v rožnato.

Marca 2021 sta Luka in Tamara dobila tretjega otroka, sina Lea. Poročena sta od poletja 2017, poleg Lea in Rose pa imata še sina Vala in hčerko Hano.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta