(FOTO) Preprosto ljubko: Luka Šulić v snegu poziral s svojo že tretjič nosečo ženo

D.Ži
04.03.2021 09:05
Val in Hana bosta kmalu dobila družbo, Luka Šulić pa po napornih turnejskih letih zelo uživa v mirnem družinskem pristanu.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Luka Šulić, mariborska polovica svetovne čelistične senzacije 2Cellos, je na svojem Instagramu objavil neskončno prikupno fotografijo, na kateri ga vidimo z njegovo lepo in nosečo ženo Tamaro. "Kmalu," je napisal glasbenik, ki z Mariborčanko pričakuje že tretjega otroka. Popoln družinski razcvet torej. 

Da ga, globalni situaciji navkljub, čaka še eno čudovito leto, je napisal že na prvi dan letošnjega leta. "Toliko vsega lahko pričakujem od leta 2021, in že toliko vsega je, za kar smo lahko hvaležni. Nadaljujte, še naprej jočite, se smejte in ljubite. Samo pojdite naprej, ne glede na vse. To je vse del poti. Vse vas imam rad in vam želim vse najboljše v novem letu," je napisal 1. januarja in nato razkril, da bo svojo družino s Tamaro, ki se je nekoč pisala Zagoranski, še povečal in da bosta Val in Hana dobila novo družbo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta