(VIDEO) Luko Basija doletela nevrološka odpoved hrbtenice: "Tri dni sem bil na rački"

D.Ži
30.08.2024 09:10

Marjetka in Basi te dni na Krku snemata spot za novi duet, med prebijanjem skozi skale pa sta se spomnila zdravstvenega zapleta, ki je sledil njunemu divjemu plesu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Luka Basi danes zagotovo pleše nekoliko bolj previdno. 
Tadej Regent

Se zgodi. Celo na pragu tridesetih. In dobro je, če se znamo pošaliti tudi na račun reči, ki nam v življenju gredo narobe. Maraaya na svojih družabnih kanalih nenehno delita zanimive, zabavne, tudi zelo čustvene utrinke iz svojega zasebnega življenja in ustvarjanja glasbe. Tokrat smo lahko spremljali nastajanje spota za duet, ki sta ga skupaj posnela Marjetka Vovk in Luka Basi, tesna glasbena sopotnika in prijatelja. Med prebijanjem skozi skale sta razkrila precej nepričakovano zgodbo.

Povedala sta, da imata oba težave s hrbtenico, spomnila sta, kako je bilo leta 2021, ko sta skupaj plesala v Vodicah. To sta počela tako intenzivno, da je Basija naslednji dan doletela nevrološka odpoved hrbtenice. Več dni je preživel tudi na intenzivni negi. "Tri dni sem bil na rački," je razkril v smehu. "Take in drugačne skrivnosti prihajajo na plan na snemanjih. Danes se sicer temu smejiva, takrat pa ni bilo prav nič smešno. Sploh, ker sva večer pred tem še plesala," se spominjata. Luka danes zagotovo pleše nekoliko bolj previdno. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta