(VIDEO) Fenomen! Potem ko je Zlata ribica prebila 9 milijonov ogledov, sta ji Maraaya nadela novo poletno preobleko

D.Ži
21.06.2024 12:15

Ena največjih domačih uspešnic bo poletne radijske valove obogatila tudi v sveži preobleki. Maraaya bosta spomladi 2025 gostila dva spektakla z gosti in talenti v mariborski dvorani Tabor in ljubljanski Hali Tivoli.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Izjemen odziv občinstva, ki na koncertih z nama, ne glede na generacijo, vedno zapleše koreografijo Zlate ribice, naju je spodbudil, da pripraviva še eno verzijo 'Zlate ribice' za poletne radijske programe," pravita Marjetka in Raay.
Neo Visuals

Potem ko je 'Zlata ribica' obnorela splet ter na družabnih omrežjih in glasbenih platformah prebila 9 milijonov ogledov, predstavljata Maraaya nov remiks hita, ki je Slovenijo osvojil tudi z igrivo koreografijo. Marjetka sicer te dni snema prve oddaje 10. sezone šova Slovenija ima Talent, z Raayem navdušujeta s koncerti po slovenskih gradovih, z gosti in talenti pa že postavljata atraktivne točke za dva velika dvoranska šova.

Raay in Marjetka sta z ribico očitno sprožila pravi spletni plesni fenomen. 
Neo Visuals

Poleg radijskih postaj 'Zlata ribica' te dni glasno odmeva tudi po slovenskih gradovih. Tako kot cela prva turneja in veliki koncert v Križankah, so tudi Čarobni večeri na gradovih, velika uspešnica. Marjetko, Raaya in goste presenečenja pa lahko ujamete le še na edinem nerazprodanem koncertu konec poletja na gradu Vurberk.

"Grajski koncerti so nadgradnja tistega, kar je občinstvo lahko doživelo na najini prvi turneji, hkrati pa obiskovalcem že pričarava delček tega, kar lahko pričakujejo v Tivoliju in Taboru, zato že vključujeva tudi goste. Turneja večerov na gradovih nas je z obiskovalci še bolj povezala, ganjena sva bila, ko so obiskovalci na enem od nastopov vztrajali in skoraj eno uro čakali na lepo vreme," se Maraaya spominjata druženja v grajskem parku v Sevnici, kjer se je tik pred začetkom utrgalo nebo, a je občinstvo počakalo z njima in sledil je nepozaben koncert.

"Turneja večerov na gradovih nas je z obiskovalci še bolj povezala," pravita Maraaya. 
Neo Visuals

Finale prvega dela sezone sta doživela na razprodanem koncertu na Celjskem gradu z več kot tisočglavo množico.

"Izjemen odziv občinstva, ki na koncertih z nama, ne glede na generacijo, vedno zapleše koreografijo Zlate ribice in skoraj 9 milijonov ogledov koreografije z refrenom pesmi na vseh družabnih omrežjih skupaj, naju je spodbudil, da pripraviva še eno verzijo 'Zlate ribice' za poletne radijske programe," pravita Maraaya.

Največja skupinska izveba koreografije 'Zlate ribice' se je zgodila na Maraayinem koncertu na dan mladosti v razprodanih Križankah.
Marko Delbello Ocepek

Po razprodani seriji koncertov v kulturnih domovih, ljubljanskih Križankah in izbranih slovenskih gradovih (na voljo je le še Vurberk), bosta Maraaya spomladi 2025 gostila dva spektakla z gosti in talenti v mariborski dvorani Tabor in ljubljanski Hali Tivoli. Dogodka sta zasnovana kot predstava glasbe, plesa in performansov, v kateri se bodo Maraayi na odru pridružili prijatelji in izbrani artisti iz desetih sezon šova Slovenija ima talent.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta