(FOTO) Kdo je nova srbska superzvezdnica, ki bo trikrat napolnila zagrebško Areno? Med odraščanjem je zelo trpela

D.Ži
04.10.2023 10:27

Aleksandra Prijović je na sceni prisotna že kar nekaj časa, zadnja leta pa se je njena kariera na polno razcvetela. Poročena je s pastorkom ene večjih jugoslovanskih glasbenih legend.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Aleksandra Prijović je nova balkanska glasbena senzacija in žena pastorka Lepe Brene. 
Profimedia

Aleksandra Prijović, srbska turbofolk pevka, je po tem, ko je povsem razprodala prva dva koncerta, napovedala še tretji zaporedni koncert v zagrebški Areni.

"Moje sanje so bile napolniti Areno, prejšnja leta sem o tem sanjala, zdaj pa so se mi uresničile - hvala! Na mojo veliko srečo in največje veselje odpiramo tudi tretjo zagrebško Areno. Komaj čakam, v Zagrebu bo noro, potrudila se bom, da bo to nepozabno druženje, dala bom vse od sebe, gostje bodo, a naj ostanejo presenečenje," pravi Aleksandra.

28-letna pevka je rojena v Somboru v Srbiji, otroštvo pa je preživela na Hrvaškem. Njena starša Borka Mihajlović in Nedjeljko Prijović sta se ločila, ko je bila stara komaj tri leta, po ločitvi je ostala z mamo na Hrvaškem.

"Najtežje mi je bilo, ko so prišli novoletni in božični prazniki. Vsi prijatelji so bili pri starših, samo jaz ne. Malo sem bila pri mami, malo pri očetu in želela sem si, da bi bili skupaj. To je bilo zame vedno boleče," je povedala Aleksandra za revijo Glossy. Priljubljena pevka je odraščala v Belem Manastiru, med srednjo šolo pa se je udeležila avdicije za Zvezde Granda.

Zaradi nastopa v priljubljeni glasbeni oddaji so jo v šoli zasmehovali, zato ji je življenje na Hrvaškem ostalo v slabem spominu. "Okolje, v katerem sem živela, je bilo neusmiljeno do mene, pa tudi do moje mame. Brez razloga so naju žalili in poniževali. To me je zelo prizadelo. Vsi so se družili, jaz pa sem imela samo eno prijateljico," je povedala Aleksandra, ki pa se danes ne obremenjuje več z bolečo preteklostjo, tako vsaj pravi.

Danes je srečno poročena s pastorkom Lepe Brene, Filipom Živojinovićem, potem ko sta leta 2018 stopila pred oltar, pa je marca 2019 njuno ljubezen okronal sinček Aleksandar.

Čeprav nastopa že dolgo, je šele pred kratkim dobila močan veter pod svoja krila, za seboj pa ima tudi kar nekaj velikih uspešnic, kot so "Za nas kasno je", "Klizav pod", " Testament" in nekaj novejših, kot so "Ja sam odlično", "Ko si ti" in "Duguješ mi dva života".

Te uspešnice bo zapela tudi 1., 2. in 3. decembra v zagrebški Areni.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta