(VIDEO) To je trenutek, ko se je Severina med koncertom poškodovala: "K sreči sem dobila zgolj krvavečo rano"

D.Ži
05.10.2023 12:06

Najbolj priljubljena hrvaška pevka se je tako goreče objemala z obiskovalci koncerta v Osijeku, da je vmes udarila ob kovinsko konstrukcijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Severina je ganjena, da danes njene pesmi prepevajo tudi otroci njenih odraslih poslušalcev. 
Profimedia

Severina je minuli vikend v Osijeku pripravila nepozaben koncert, o katerem se še vedno govori, zdaj pa je sledilcem na svojem Instagram profilu razkrila, da se je prav na tem koncertu poškodovala. Objavila je tudi posnetek nesreče.

"Vsakič in vsakič znova želim objeti ljudi, ki imajo radi moje pesmi in to, kar počnem, saj so ljubezen in čustva najpomembnejši, velika nit, ki nas povezuje in ki jo vsi potrebujemo. Udarila sem ob jekleno konstrukcijo in mislila, da sem si zlomila spodnji del noge. K sreči sem dobila le krvavečo rano, a moje srce je polno. Hvala Osijeku, hvala vsem čudovitim glasbenikom in moji čudoviti ekipi. Rada vas imam," je zapisala Severina ob videu.

"Vedno pravim, da ima ta ženska ogromno srce", "Seve, ti si čudež", "Kraljica popa in pika", "Kot vedno najboljša", "Mislim, da je jeklena konstrukcija počila v trenutku", " Vsaka čast za vse", "Ta poteza je občudovanja vredna", komentirajo posnetek njeni oboževalci, ki že nestrpno čakajo nov koncert.

Severina je v Osijeku nastopila prvič po 12 letih, med občinstvom pa je bil tudi njen sin Aleksandar.

'V Osijeku me ni bilo že 12 let, a kolikor vidim, ljubezen, ne samo da se ni polegla, ampak se celo širi tudi na otroke tistih, ki so kot otroci prihajali na moje koncerte. Vesela sem, da so na koncert prišli ljudje iz različnih mest - Splita, Sinja, Budimpešte, Beograda, in žal mi je, da nismo uspeli organizirati datumov za več koncertov, a Osijeku obljubim, da bom kmalu še prišla, pa tudi vsem, ki ste prišli iz drugih mest – da kmalu pridem v vaša mesta," je po pisanju hrvaškega Dnevnika povedala Severina. Pred izvedbo skladbe Ostavljena (Zapuščena) se je zjokala. 

"Niste ok, naličena sem in nočem jokati," se je pošalila s solznimi očmi. "Poleg tega je tukaj moj sin in moje srce je polno. Veste, ko je bil majhen, sem se oblačila v kostume in vprašal me je, kaj delam. Rekla sem mu, da sem Superman, on pa še vedno misli, da rešujem svet. Morda sem akcijska junakinja. Toda akcijskim junakom se dogajajo neumnosti," pravi Seve.

Aleksandar zelo rad hodi na mamine koncerte, pred kratkim jo je prosil, naj na koncert pripelje tudi njegove prijatelje, s čimer se je Seve pohvalila na svojem Instagramu in pokazala, kako jim je s teto varuško organizirala avtobus.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta