(FOTO) Nicole Scherzinger oblekla kavbojke, za katere mladi menijo, da bi jih morali sežgati, a trmasto ostajajo v modi

D.Ži
11.10.2023 10:42

Nova generacija je navdušena nad ohlapnimi hlačami z visokim pasom, nekdanja članica skupine Pussycat Dolls pa jih očitno prav nič ne posluša.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nicole Scherzinger pred studiem televizije BBC v oprijetih kavbojkah, ki se ji prilegajo kot ulite.
Profimedia

Kavbojke so modni kos, ki ga ima v omari skoraj vsak. Jasno, saj so udobne in enostavne za kombiniranje z drugimi oblačili. Izbirate lahko med številnimi možnostmi in kroji – od širokih do skinny, izjemno oprijetih, od nizkih do visokih pasov, široka je tudi izbira barv, čeprav največkrat izberemo kar temno ali svetlo modre.

Oboževalcev njena izbira kavbojk ni prav nič motila. 
Profimedia

Tudi pri kavbojkah trendi pridejo in gredo. Po mnenju generacije Z trenutno ozke kavbojke niso v modi. Mnogi so svoje mnenje o tem izrazili na TikToku, nekateri menijo celo, da oprijete kavbojke sodijo v smeti, nekateri pozivajo celo k njihovemu sežigu, kar sicer ni prav zelo v duhu trajnostne mode, ki jo ta ista generacija promovira.  

Oprijete kavbojke lepo poudarijo pevkine vitke noge in čvrsto zadnjico. 
Profimedia

Po njihovih besedah ​​so v trendu ohlapnejši, širši kroji. A tu na sceno stopi pevka Nicole Scherzinger, večna ljubiteljica skinny krojev. Čeprav to ni bil njen namen, je s svojim novim posnetkom dokazala, da skinny kavbojke ne gredo nikamor in da se jim nismo pripravljeni tako hitro odreči. Posnetek je zbral že več kot tri milijone ogledov, v njem pa vidimo Nicole, ki pleše v beli srajci in ozkih kavbojkah.

Posnetek je požel veliko pozitivnih komentarjev, številni so komentirali tudi kavbojke, ki jih nosi.

Nekdanja članica skupine Pussycat Dolls se skinny kroju ne namerava odreči. 
Profimedia

"Ozke kavbojke bodo večno v modi", "Ta deklica. Kar naprej nam govorijo, da ozke kavbojke niso v modi. Poglej, kako dobro izgledaš v njih", "Večno bom nosila svoje ozke kavbojke", "Po dolgem času ta teden spet nosim ozke kavbojke, pozabila sem, kako lepe so", "Veliko lepše so kot široke kavbojke ali trapezarice", "Prav nič ne gre iz mode" so nekateri komentarji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta