(VIDEO) Priljubljena hrvaška pevka v solzah izvedela novico, ki ji bo za zmeraj spremenila življenje

D.Ži
27.07.2023 13:30

Lepi Lani Jurčević in Filipu Kratofilu se je uresničila dolgoletna želja, a sta z objavo novice malce počakala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hrvaška glasbena zvezdnica, 38-letna Lana Jurčević je na Instagramu objavila zelo čustven posnetek. Najprej vidimo njen objokan obraz, nato pa pevka pokaže pozitiven test nosečnosti. Njeno življenje se bo očitno za vedno spremenilo, saj je sredi veselega pričakovanja. V posnetku nato evforično objame in poljubi svojega partnerja Filipa Kratofila.

"16.3.2023," je pripisala videu in razkrila dan, ko je izvedela za nosečnost.

V le nekaj minutah so priljubljeni pevki čestitali številni znani obrazi hrvaške in okoliške estradne scene.  "Lanič, presrečen zate, čestitam!", je zapisal Marco Cuccurin. "Že petič gledam video ... Spominjam se tega občutka, najbolj čudovitega! Tako sem vesela zate," je zapisala Neda Parmač.

Čestitkam so se pridružili številni drugi estradniki in oboževalci. Lana in Filip sta v zvezi že skoraj pet let, svoje razmerje pa skrbno skrivata pred očmi javnosti, zato ju na družabnih dogodkih skoraj nikoli ne vidimo skupaj. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta