(VIDEO) Skrivnost je očitno razkrita: Pojavila se je fotografija ženske, ki naj bi bila mati Ronaldovega sina

D.Ži
13.07.2023 10:33

Njenega imena še ne poznamo, a paparac je očitno ujel trenutek, ko se je slavni nogometaš z žensko dogovarjal glede oploditve in poroda.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Cristiano mlajši svojega slavnega očeta danes pogosto spremlja na potovanjih. 
Profimedia

Portugalski nogometni superzvezdnik Cristiano Ronaldo je pred nekaj več kot desetimi leti presenetil javnost, ko je svetu sporočil, da je postal oče. Sina Cristiana mlajšega mu je rodila nadomestna mati.  

Profimedia

Njena identiteta ni bila nikoli razkrita, Portugalec pa se je odgovorom na tovrstna vprašanja v intervjujih ves čas spretno izogibal.

@faizarezaii #ronaldo7 #ronaldo #motherhood #fyp #football #irinashayk #georginarodriguez #trophywife #tik_tok #relatable #CapCut #kesfet #footballedit #shocking ♬ Mexican radio - 🤍🤍🤍

A zdi se, da je skrivnost končno razkrita, saj je v zadnjih dneh po spletu zaokrožila fotografija ženske, ki naj bi bila mati Cristiana mlajšega. Nekoč so jo posneli z Ronaldom na jahti, pojavljajo se informacije, da naj bi prav tam padel dogovor o oploditvi. Fotografijo sta na družbenih omrežjih videla že dva milijona ljudi. 

Cristiano Ronaldo s sinom in partnerko Georgino Rodriguez
Profimedia

Nadomestna mati naj bi za oploditev in porod prejela ogromno denarja, z dečkom pa naj danes ne bi imela stikov, kar naj bi prav tako bilo določeno v pogodbi.  

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta