(FOTO) Internet gori! Ena najlepših žensk na svetu je pozirala v kopalkah, ki razkrivajo njeno sanjsko postavo

D.Ži
19.05.2023 10:33

Irina Shayk pri 37-ih ostaja ena najbolj iskanih manekenk na svetu. In povsem jasno je, zakaj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ena najslavnejših manekenk na svetu Irina Shayk je sodelovala pri predstavitvi nove linije kopalk za kampanjo mednarodno uspešne turške modne znamke.

Profimedia

S poziranjem v miniaturnih kopalkah je pokazala brezhibno postavo, povsem jasno je, zakaj so prav njo izbrali za novo reklamno kampanjo. Lepo so se pred objektivom lesketale tudi njene skrbno izklesane trebušne mišice. V številnih kombinacijah je bila videti osupljivo.

Profimedia

Irina je pri svojih 37 letih še vedno ena najbolj iskanih, uspešnih manekenk in ena redkih slavnih dam, ki se ne poslužujejo trikov photoshopa ali plastičnih operacij. Tako vsaj trdi sama.

Profimedia

Pred kratkim so se pojavile govorice o spravi z nekdanjim partnerjem, igralcem Bradleyjem Cooperjem, s katerim ima hčerko Leo De Seine. V zvezi sta bila štiri leta, javnost pa sta presenetila, ko sta leta 2019 oznanila razhod. A potem ko so ju v zadnjem času večkrat videli skupaj, so se pojavila ugibanja, da sta se ljubezni odločila dati še eno priložnost, česar pa nobeden od njiju še ni potrdil.

Profimedia

Bradley še zdaleč ni edini zvezdnik, ki je podlegel Irinini lepoti. Pred tem je bila pet let v zvezi z enim najuspešnejših nogometašev današnjega časa, Cristianom Ronaldom, ki je kmalu po razhodu z Irino spoznal ljubezen svojega življenja Georgino Rodriguez.

Profimedia

Še en veliki osvajalec na njenem seznamu bivših je trgovec z umetninami Vito Schnabel, ki je hodil tudi z manekenko Heidi Klum ter igralkama Madalino Gheneo in Amber Heard. Povezovali so jo tudi z reperjem Kanyejem Westom, s katerim se je intenzivno družila, ko se je ločeval od Kim Kardashian, vendar ju že dolgo niso videli skupaj.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta