(VIDEO) Tekmovalka Bizovičarju postavila diagnozo kar pred kamerami: "Ja, vi imate. Vse sem preučila"

D.Ži
01.10.2024 09:54

Že pred časom je gostobesedni žirant razkril slutnjo, da ima motnjo pozornosti, zdaj mu je to potrdila še tekmovalka v šovu Slovenija ima talent.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lado Bizovičar je potrditev svojih slutenj dobil kar pred kamerami. 
Sandi Fišer

Začela se je jubilejna, deseta sezona šova Slovenija ima talent. In dogaja se že na polno, tudi med sodniško četverico, ki ne skopari s pikantnimi komentarji tudi na račun drug drugega. Že v prvi oddaji je na oder stopilo kar nekaj izjemnih talentov. 

Ena od tekmovalk je pred svojim zelo čustvenim pevskim nastopom žirantom pojasnila, da hitreje govori, ker ima motnjo pozornosti s hiperaktivnostjo (ADHD). Diagnoza, o kateri se govori vse glasneje, saj se z njo srečujejo mnogi, predvsem mladi. 

20-letna Neli je bila presenečena, ko se je tudi žirant Lado Bizovičar začel spraševati, ali ima morda tudi sam enako diagnozo. 

https://www.facebook.com/watch/?v=850173563946553

"Ja, vi imate. Vse sem preučila," je dejala kandidatka, preden je začela peti. Njen suveren odgovor je pri Ladu vzbudil veliko zanimanja, zato je želel izvedeti nekaj podrobnosti. Pojasnila mu je, da je "njegova osebnost ENFP, kar pomeni, da je ekstrovert, ki je intuitiven, čuteč in spontan".

S povedanim se je strinjala Ladova sožirantka Ana Klašnja, ki je dejala, da je to bila najboljša izjava. Z vprašanjem o svojem značaju se je priključil še Andrej Škufca. "Andrej je NFP. Tako kot vi, samo da je bolj logičen," je dejala Neli. Občinstvu v dvorani je bil zelo iskren pogovor opazno všeč. 

"Tvoja diagnoza sploh ni slaba, moja je pa nekoliko nadgrajena," se je pošalil Škufca. Mimogrede, Bizovičar je nekoč že izjavil, da bi verjetno imel odločbo ADHD in svojega spremljevalca, če bi danes še hodil v šolo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta