(FOTO) Toliko vrvic, pa skoraj nič ne zakrivajo: Ana Klašnja navdušila v enih najbolj drznih kopalk tega poletja

D.Ži
08.08.2024 12:15

Na sončni Ciper je šla sončne zahode iskati naša baletna solistka in televizijska žirantka, ki je na dopustu predstavila tudi nekaj zelo zapeljivih oprav.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Klašnja si je baterije pred novo sezono napolnila na Cipru. 
Pro Plus

Pogosto poletni modni navdih iščemo pri tujih zvezdnicah, ki vsake toliko na plažah pozirajo v kakšnih nenavadnih, izvirnih, pa tudi zelo provokativnih kopalkah, ki so v tistem trenutku v trendu ali pa trend postanejo prav zaradi njih. A tokrat je enega najbolj drznih krojev kopalk predstavila Slovenka. Ana Klašnja, baletna solistka in žirantka šova Slovenija ima talent se je odločila, da si pred živahno jesenjo baterije napolni v Sredozemlju. Odpotovala je na Ciper, od tam pa svojim sledilcem v domovino poslala nekaj zelo atraktivnih utrinkov.

Na eni od fotografij Ano vidimo v nenavadnih črnih kopalkah. Sestavljene so iz dveh delov - nekoliko širšega, prešitega in okrašenega zgornjega dela in spodnjega, ki je v bistvu običajen spodnji del bikink, le da ga dopolnjujejo črni trakovi, ki se prepletajo na trebuhu.

Ni potrebno poudarjati, da se dramatične kopalke Anini izklesani baletni postavi prilegajo kot ulite. Tekom dopusta je Ana sledilce navdušila tudi z leopardjim topom in vročimi hlačkami iz džinsa. Da o belih bikinkah sploh ne govorimo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta