(VIDEO) Ana Klašnja se je na dopustu znašla v smrtni nevarnosti: "Tako me je bilo strah, da sem bila cela trda"

D.Ži
24.09.2024 13:16

Naša lepa baletna prvakinja in televizijska žirantka se je v nekem trenutku znašla obdana z zelo nevarnimi živalmi, a strah je za Instagram dobro skrila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Klašnja je po podvigu priznala, da je bilo kar stresno. 
Pro Plus

Nevarno življenje. In to le nekaj dni, preden v nedeljo, 29. septembra, zaživi jubilejna sezona šova Slovenija ima talent. A ker so avdicijske oddaje posnete vnaprej, ima žirantka Ana Klašnja še nekaj časa za sproščanje v eksotičnih krajih. Te dni se se morju in soncu nastavlja na eksotičnih Maldivih, ki so sicer priljubljena destinacija za mladoporočence. Iz otoškega raja je v domovino poslala tudi nekaj zapeljivih utrinkov. Dopustniška sproščenost jo je pripeljala do zelo drzne odločitve, ki je njene spletne sledilce kar malce pretresla. Pogumna Ana se je namreč odločila doživeti plavanje z morskimi psi. Še bolj pa presenetljiva pa je resnica, ki se skriva za posnetkom objavljenim na Instagramu. 

"Instagram proti resničnost. Sproščeno plavanje ali ... Ne! Relaxed swimming or … Tako me je bilo strah, da sem bila cela trda. Še dobro, da nisem potonila, ker premikat se nisem upala. Za takšne adrenalinske stvari sem kar boječka, tako da sem ponosna, da mi je uspelo zdržat med kužki," je zapisala ob videoposnetku, na katerem pa o strahu ni sledu, zdi se celo, da zelo uživa. No, glede na to, da je podvig očitno preživela, se je gledalci lahko že kmalu veselijo na malih zaslonih. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta