Vojvodinja Meghan naj bi bila povsem iz sebe: Hollywood ji obrača hrbet in se navdušuje nad Williamom in Kate

D.Ži
03.08.2023 12:37

Ob prihajajočem obisku britanskega prestolonasledniškega para se v ameriški tovarni sanj očitno nihče noče zameriti s prijateljevanjem s kraljevskima ubežnikoma.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ko sta se odselila v ZDA, sta zagotovo pričakovala, da bodo stvari tekle bolj gladko. Zdaj se zdi, da se njuni načrti sesuvajo kot hišice iz kart. Britanski princ Harry (38) in  žena Meghan (41) postajata v javnosti in na estradni sceni vse manj priljubljena. Ne samo, da jima v vodo padajo donosne pogodbe; Spotify je med drugim ukinil Meghanin podcast;  krči se tudi njun krog zvezdniških prijateljstev.

V Hollywoodu bojda producentske vplivneže vse manj zanimata. Zdi se, da bi tam rdečo preprogo raje razprostrli princu Williamu in princesi Kate.  

Nič ne pomaga, da je bila Meghan nekoč igralka, saj je zelo malo tistih, ki si v Hollywoodu želijo sklepati posle z njima. Bojijo se, da bi se zamerili občinstvu v Veliki Britaniji, kjer sta prestolonaslednik in žena bistveno bolj priljubljena, tako vsaj meni vir, ki je spregovoril za Heat Magazine.

Profimedia

 

Harry in Meghan sta s svakom in svakinjo že dolgo na bojni nogi. V Harryjevi škandalozni biografiji "Spare" lahko preberemo veliko krepkih na račun prinčeve družine, goro umazanega perila sta Harry in Meghan oprala tudi v Netflixovem dokumentarcu. Na to, da je četverica nekoč delovala kot zelo usklajena družinska ekipa, smo že skoraj pozabili. 

Vir iz hollywoodskih krogov pravi, da se vse več ljudi v industriji zaveda njunega usihajočega potenciala, nekateri se na vse pretege izogibajo temu, da bi ju povezovali s kraljevskima ubežnikoma. "Vsak bi rad prodal svojo zgodbo za film ali broadwaysko predstavo," bedo Hollywooda za News Nation opisuje pisateljica in poznavalka kraljevskih reči Paula Froelich. "Povsem jasno je, da William in Kate ne bi prišla na premiero nekoga, ki je dober prijatelj s Harryjem in Meghan," meni. 

Profimedia

Meghan naj bi bila zelo jezna, ker ji Hollywood obrača hrbet in se vse bolj spogleduje s svakoma. "Meghan je že povsem sita čistunskega imižda, ki ga pripisujejo Kate," je vir povedal za Mirror. "Dobro vesta, da William in Kate načrtujeta nova potovanja v ZDA, in da nameravata obiskati tudi Hollywood, kjer bodo zanju razgrnili rdečo preprogo," dodaja. 

Naslednji termin je že znan: William in Kate bosta v ZDA odpotovala septembra, ko se bosta v New Yorku udeležila podelitve nagrad inovatorjem, slišati je tudi, da naj bi Hollywood pri prestolonasledniškem paru že nekaj časa intenzivno lobiral, da bi posnela nekaj, kar bi bil odgovor na medijske obračune Harryja in Meghan. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta