Življenje kot v peklu: Zakon Harryja in Meghan naj bi bil v hudih težavah, nekaj časa bosta živela ločeno

D.Ži
20.07.2023 11:28

Medtem ko nekateri trdijo, da gre za kup neresnic, pa drugi viri iz bližine plemiškega para poročajo, da naj bi ljubezenska idila med njima že davno izpuhtela.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Govorice, da je nekaj med njima močno narobe, krožijo že nekaj časa. Zdaj so spet postale glasnejše. Tuji mediji pišejo, da naj bi bil zakon princa Harryja in vojvodinje Meghan v globoki krizi. Reševalna akcija je očitno v teku, RadarOnline piše, da delata vse, da bi svoj odnos spravila na stare obrate, a ljubezenska idila med njima je očitno izpuhtela. 

Profimedia

''Poskušata razumeti, kaj ju je doletelo. Harry ne sodi v Meghanin neokusni svet Tinseltowna,'' je za portal povedal dobro obveščeni vir in dodal, da si Harry želi predvsem spet najti sebe. Nek drugi vir pa za Page Six trdi, da naj bi bile govorice o hudih težavah v zakonu neresnične. 

"To ni res, to je dobesedno izmišljeno," pravi vir.

Kot je portal že poročal, se Harry namerava vrniti v Afriko zaradi snemanja novega Netflixovega dokumentarca. Bil naj bi pod velikim finančnim pritiskom. 

Profimedia

"Ta stres, skupaj z njunimi čustvenimi težavami, je verjetno iz življenja naredil pekel," dodaja drugi vir. "Upajmo, da jima bo čas, ki ga boste preživela vsak na svoji celini, pomagal najti vse, kar potrebujeta za naprej," meni. 

Pred kratkim so mediji poročali, da Meghan menda ne želi več poslovno sodelovati s svojim možem, temveč se želi preizkusiti v samostojnih projektih in poslih.

Profimedia

Ob tem je Meghan pred kratkim podpisala pogodbo s hollywoodsko agencijo za talente William Morris Endeavour, ki slovi kot vrhunska in zastopa velike zvezde, vključno z Dwaynom Johnsonom, Adele in Sereno Williams.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta