Grda zaušnica za Harryja in Meghan: Kraljeva ubežnika iščeta nov dom, a nihče si ju ne želi za soseda

D.Ži
27.07.2023 13:00

Sussekški vojvodski par namerava zapustiti prestižni Montecito in se odseliti. A kam? V še bolj prestižnem Hope Ranchu si ji niti slučajno ne želijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Britanski princ Harry trenutno z ženo, vojvodinjo Meghan ter otrokoma Archiejem in Lilibet živi v kalifornijskem Montecitu. Na elegantnem posestvu za 14 milijonov dolarjev z devetimi spalnicami, 16 kopalnicami, lastnim kinom in teniškim igriščem.

Toda kraljevi "ubežniki" se želijo preseliti, informacije o tem pa krožijo že mesece. Kje točno naj bi si družina ustvarila nov dom, še ni povsem jasno. Toda že sami načrti o selitvi nekatere vznemirjajo. Tudi prebivalce izjemno zasebne soseske Hope Ranch v obalnem predmestju blizu mesta Santa Barbara.

Profimedia

Pred skoraj devetimi meseci smo prvič prebrali, da naj bi si Harry in Meghan nagledala hišo v ekskluzivnem stanovanjskem naselju Hope Ranch, skoraj 16 kilometrov od Montecita.

Nič se še ni zgodilo, a že sama ideja, da bi se družina lahko preselila v ta kraj, tamkajšnjim prebivalcem očitno povzroča neprespane noči. Nepremičninski agent je za New York Post namreč povedal, da ga zaskrbljeni prebivalci kar naprej kličejo in izražajo strah, da bi družina s varnostno ekipo lahko kalila njihov mir.

Profimedia

"Ljudje, ki kličejo, ne želijo sprememb in ne želijo vsega tega vrveža," je dejal posrednik, ki je želel ostati anonimen.

"Želijo, da Harry in Meghan ostaneta v Montecitu in ne pritegujeta pozornosti na Hope Ranchu," se strinja njegov kolega.

Cene nepremičnin na območju Hope Rancha so visoke. Vila v premožni skupnosti, ki vključuje podeželske in golf klube, teniška igrišča in konjeniške poti, v povprečju stane več kot 22,5 milijona dolarjev.

Profimedia

Stanovalci trdijo, da so Meghan že videli na zasebni plaži v obmorskem predmestju, ki ima le tri javne ulice. Velik strah premožnih stanovalcev je, da bosta Harry in Meghan povzročila veliko razburjenja, njuna varnostna ekipa pa bi lahko zaprla ceste in blokirala sprehajalne poti. Pomirjajoča za njih je informacija, da naj bi Harry in Meghan nov dom iskala tudi v Malibuju, slabih 40 minut vožnje iz Los Angelesa.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta