Vrnitev! Zaradi hujše poškodbe bo Gregor Ravnik na odru spet s Triom Vivere

D.Ži
22.08.2024 10:14

Razšli so se zrelo, v dobrih odnosih, splet okoliščin pa jih je vsaj za en večer spet skupaj povezal v koncertu. Zagotovo ne zadnjič.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gregor Ravnik poudarja, da se na oder ne vrača kot član skupine, ampak kot ekskluzivni gost. 
Agencija Ekskluzivno

Vedno je dobro, če se razideš v lepih odnosih. Sploh na slovenski glasbeni sceni, kjer se glasbeniki vedno znova srečujejo, včasih pa si med seboj tudi pomagajo. Novica, da Trio Vivere zapušča izjemni Gregor Ravnik, je pred meseci dvignila kar nekaj prahu, čeprav fantje okoli tega niso delali kakšne posebne drame. Ostali so v zelo korektnih odnosih, Ravnika pa je v zasedbi zamenjal Rok Ferenčak. Zdaj se je v zasedbi zalomilo. Očitno dobesedno.

Matjaž Robavs, Aljaž Farasin in Gregor Ravnik, preden se je slednji odločil bolj posvetiti solo karieri. 
Arhiv Zasedbe Trio Vivere

Zaradi hujše poškodbe Ferenčaka sta Matjaž Robavs in Aljaž Farasin na pomoč poklicala Ravnika, ki se je brez oklevanja odzval in vskočil namesto poškodovanega člana, piše Svet24. Nadomestil ga bo na današnjem v koncertu v Kranju. Ravnik pravi, da se zaveda, kako zelo neugodno je v zadnjem hipu odpovedati koncert. No, niti ga ne bo nadomestil. Poudarja, da bo nastopil kot ekskluzivni gost in ne član skupine.

Roku Ferenčaku (v sredini) želimo hitro in uspešno okrevanje. 
Osebni Arhiv

S svojimi uspešnicami bo obogatil program, tudi s skladbami, ki so jih nekoč prepevali skupaj. Hvaležna za njegovo pomoč sta tudi ostala člana tria, ki zdaj lahko koncert pričakujeta bolj mirne duše, saj vesta, da Gregor repertoar še vedno dobro pozna. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta