(FOTO) Ljubezen na Evroviziji: Letošnji tekmovalki razkrili, da sta par!

A.L.
14.05.2024 09:43

Vse kaže, da ima letošnja Evrovizija srečen konec vsaj za nekoga.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Čehinja med nastopom.
EPA

Letošnjo Evrovizijo si bo marsikdo bolj kot po skladbah zapomnil po škandalih, ki so se vrstili. Protesti, več sto policistov pred Areno v Malmöju in neprijetno pričakovanje, kaj se bo zgodilo, če zmaga Izrael, je tako pospremilo finale 68. Pesmi Evrovizije, ki se je končalo s prvo zmago Švice po letu 1988 in 23. mestom Raiven.

Zmagovalec Nemo.
Reuters

Drugo mesto ja zasedel veliki favorit, Hrvat Baby Lasagna s skladbo Rim tim tagi dim. Razočaranje na Hrvaškem je veliko, negativni, tudi žaljivi, homofobni komentarji na račun zmagovalca Nema kar dežujejo, čeprav gre za najboljšo hrvaško uvrstitev doslej. 

Hrvat Baby Lasagna.
Reuters

A vse kaže, da ima letošnja Evrovizija srečen konec vsaj za nekoga. Predstavnica San Marina Kat Almagro je na družbenem omrežju X delila novico, da se je med pripravami na dogodek v švedskem Malmöju zaljubila. In to ne v kogarkoli, pač pa v Aiko, letošnjo predstavnico Češke. "Nemo je dobil trofejo, jaz pa lahko rečem, da sem osvojila najboljše na Evroviziji," je Kat zapisala ob fotografijah, ki jih je objavila po zaključku finalnega izbora.

Nobena od njiju se sicer ni uvrstila v sobotni finale, sta pa z veselo novico poskrbeli, da se o njima veliko govori.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta