(FOTO) Injekcija? Tara Zupančič spregovorila o tem, ali si je dala povečati ustnice

D.Ži
14.07.2021 09:40
Televizijska voditeljica se je očitno naveličala ugibanj o svojem čednem obrazu in dala karte na mizo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jan Pirnat

Televizijske voditeljice in spletne vplivnice so vselej pod drobnogledom javnosti, ki je zelo pozorna na vsak centimeter njihovega obraza. Nekatere se za lepotne popravke odločijo skrivaj, druge o tem odkrito spregovorijo, tretje pa niso popravile ničesar, čeravno vsi mislijo, da so.

Tako so lepi Tari Zupančič očitno začela presedati namigovanja o tem, da si je dala napolniti ustnice. Kar sicer danes ne bi bilo prav nič posebnega. A očitno so njeni zapeljivi "žnablji" delo narave. 

"Veliko ljudi misli, da moje ustnice niso naravne, ampak so, ti dvomi so se prvič začeli pri šestnajstih, ko sem šla prvič v modno agencijo in mi je lastnica rekla 'oh tole pa ni naravno ane Tara'. Resno, pri šestnajstih!? Od takrat do danes si nisem premislila," je povedala v InstaStoryju, hkrati pa razkrila, da je na njej vendarle nekaj umetnega. 

"Imam sicer dve umetni stvari na sebi, to je nastalo zaradi medicinskih, posledično tudi estetskih razlogov," je skrivnostna Tara.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta