(FOTO) Tara Zupančič iskreno spregovorila o tem, kakšna je v resnici. Presenetilo vas bo ...

A.L.
31.05.2021 15:24
Postavna televizijska voditeljica Tara Zupančič s svojo samozavestjo in karizmo navduši kjerkoli se pojavi. Zdaj je spletnim sledilcem povedala, kakšna je v zasebnem življenju.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Aljoša Kravanja

Na Instagramu, kjer ji sledi nekaj manj kot 24 tisoč ljudi, je v dolgem zapisu sporočila, da se ves čas "gibam na dveh polih - svojega bitja, svojih želja, svojih dejanj. Lahko sem umaknjena v svoj svet, tiha in mirna - lahko nastopam in sem divjaška in glasna. Lahko sem sramežljiva in prestrašena - lahko sem 'gajstna' in pogumna. Lahko sem levinja - lahko ovčica".

Pravi, da ves čas išče ravnovesje. "Ves čas me v ravnovesje ali izven njega odplavajo ljudje, situacije in samo vesoljce. Ampak na koncu dneva se mi zdi najbolj pomembno to, da sem v vseh teh vlogah ... preprosto Tara." S tem se gotovo strinjajo tudi njeni oboževalci, ki so ji nekaj prijaznih besed namenili tudi v komentarjih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta