Zaskrbljujoče informacije o Kate: "Princesa se morda nikoli več ne bo vrnila k starim obveznostim, njen urnik je prazen"

D.Ži
06.06.2024 10:06

Ker uradnih informacij o princesinem stanju ni, se mediji obračajo na domnevno dobro obveščene vire iz kraljevskih krogov. In ti pravijo, da naj na Katino vrnitev letos raje ne računamo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Princesa Kate si bo po končani preventivni kemoterapiji najbrž naložila manj obveznosti. 
Profimedia

Dolgo že nismo videli britanske princese Kate, tudi informacij o njenem okrevanju skoraj ni, zato ne preseneča, da se na Otoku in v ZDA vsake toliko pojavijo govorice o tem, kako poteka njena bitka z rakom. Tako te dni Us Weekly citira neimenovan vir, ki meni, da bi lahko princesino zdravljenje trajalo še dolgo, dolgoročno pa bi lahko vplivalo tudi na njeno vlogo v kraljevi družini. "Princesa se morda nikoli več ne bo vrnila k nekaterim dejavnostim, pri katerih so jo videvali prej," je vir povedal za Us Weekly.

Britanci že zelo pogrešajo njen žareč nasmeh. 
Profimedia

Dodaja, da o tem, kakšne odgovornosti bo kdo prevzel po njeni ozdravitvi, odloča palača. Poznavalec, ki naj bi kraljevim krogom bil zelo blizu, pravi, da mama treh otrok trenutno "ponovno ocenjuje, kaj vse bo lahko počela, ko se vrne". Kate naj bi se k opravljanju dolžnosti vrnila po zaključeni preventivni kemoterapiji.

Pred tem so viri blizu Kensingtonske palače za britanski Daily Beast razkrili, da se valižanska princesa ne bo pojavila v javnosti do konca leta 2024, kar je zaskrbelo oboževalce kraljeve družine po vsem svetu.

Do konca leta dogodkov, ki bi vključevali princeso Kate, ni načrtovanih. 
Profimedia

"Veliko zaposlenih mora vedeti točen razpored dogodkov več mesecev vnaprej. Rekli so mi, da je princesin koledar popolnoma prazen do konca leta. Prav nič ni načrtovanega. Torej ne pričakujte, da se bo še letos vrnila v javnost," je povedal vir.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta