(FOTO) Revija objavila novi portret princese Kate in ljudje so nad njeno podobo zgroženi: "To je grozljivo"

D.Ži
23.05.2024 09:50

Medtem ko se žena britanskega prestolonaslednika bori z rakom, je revija Tatler želela njen pogum nagraditi z novim portretom, a Hannah Uzor, britansko-zambijska slikarka, se očitno ni prav zelo izkazala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Priznati je treba, da je resnična Kate res mnogo čednejša od svojega novega portreta. 
Profimedia

Ko je britanski kralj Karel III. razkril svoj prvi uradni portret po lanskem kronanju, javnost ni bila izrazito navdušena. Enako se je zdaj zgodilo princesi Kate

Revija Tatler je objavila naslovnico z njenim portretom, da bi se poklonila njenemu pogumu v času, ko se princesa bori z rakom, a odzivi na upodobitev prestolonaslednikove žene so zelo slabi. 

Hannah Uzor je britansko-zambijska slikarka, ki je naslikala omenjeni portret, revija pa je objavila tudi portreta kraljice Elizabete II. in kralja Karla.

"Naslovnica dopolnjuje kraljevi triptih z novim portretom," so poudarili v reviji. A bralci se nad podobo princese zgražajo, celo posmehujejo se ji. 

"To je grozljivo", "Sploh ne izgleda tako", "Katastrofa! Upam, da Kate ne bo videla portreta. Kaj se je zgodilo z njenim lepim obrazom?", se vrstijo komentarji.

Tudi portret kralja Karla močno deli mnenja. 
Profimedia

O zdravstvenem stanju princese Kate, ki se tako kot kralj Karel bori z onkološko diagnozo, trenutno ni znanega nič novega. Tudi William je skrivnosten, med obiskom bolnišnice na otočju Scilly v jugozahodni Angliji v začetku maja je odgovoril le, da je njegova žena "v redu".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta