Zdravstveno stanje Brucea Willisa vse slabše, njegova mama razkrila: Normalen pogovor ni več mogoč

A.L.
24.02.2023 11:02

Vir trdi tudi, da kljub bolezni Bruce še vedno prepozna glas nekdanje žene Demi Moore.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Potem ko so mu diagnosticirali afazijo, možgansko bolezen, zaradi katere se je lani moral umakniti iz filmske industrije, je bilo nedavno razkrito, da Bruce Willis trpi za demenco. Vsa družina mu stoji ob strani in ga podpira, a situacija je še posebej težavna za njegovo mamo Marlene, ki je že nekaj časa zaskrbljena zaradi slabega zdravstvenega stanja svojega sina.

Profimedia

"Bruceova mama nas obvešča, slišimo se enkrat na mesec. Pravi, da ni prepričana, ali jo njen sin še prepozna. Normalen pogovor ni več mogoč. Ampak to je normalno glede na njegovo klinično sliko," je za Bild povedal vir blizu družine.

Vir trdi tudi, da kljub bolezni Bruce še vedno prepozna glas nekdanje žene Demi Moore. "Demi je v stalnem stiku z Bruceom. Izkoristi vsak prosti trenutek, da preživi čas z njim. Če nista skupaj, ga pokliče, da lahko Bruce sliši njen glas. On ne more veliko govoriti in zdi se, da razume le malo od tistega, kar mu pove," je povedal vir.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta