Žalostni prazniki za družino bolnega Brucea Willisa: Njegovo stanje je samo še slabše, upajo na čudež

D.Ži
08.12.2022 10:24

Afazija napreduje, družina hollywoodskega zvezdnika se trudi preživeti čim več časa skupaj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralec Bruce Willis je marca letos sporočil, da končuje svojo dolgoletno kariero, potem ko so mu diagnosticirali afazijo. Čeprav se njegovo stanje zgolj še slabša, njegova družina uživa v vsakem trenutku z njim in "upa na čudež".

Meseci, odkar je igralec razkril svojo bitko z boleznijo, ki napada njegove kognitivne sposobnosti, so za družino Willis postali težki, a dragoceni, saj se vsi trudijo, da ne bi zamudili niti enega trenutka z ljubljenim igralcem. Vir blizu družine je razkril, da se družina pogosto zbere in z njim preživlja čas.

"Vedo, da Bruce ne bo večno zraven. Zato cenijo vsak trenutek," je vir povedal za Daily Mail. Emma Heming in Demi Moore, Bruceova sedanja in bivša žena, sta se še bolj zbližali in skupaj pomagata igralcu lajšati življenje z boleznijo, Demi se trudi biti z njim v stalnem stiku.

"Izkoristi vsako priložnost, da preživi čas z njim. Če ni z njim, pa pokliče po telefonu samo zato, da sliši Bruceov glas," je povedal omenjeni vir.

Velika družina zdaj, kot vsako leto, počitnice preživlja v Idahu, pojavile pa so se fotografije, na katerih sta Moore in Willis pozirala skupaj z njuno 28-letno hčerko Tallulah. Na fotografiji sta mamica in hči pozirali objeti, pridružil pa se jima je tudi Bruce, ki je opazoval njunega hišnega ljubljenčka Pilafa.

"Rada imam svoje starše in družino," je zapisala Tallulah.

Vir je dodal, da so druženje in običaji družine vedno bili posebni in da so njihova druženja postala še lepša, čeprav s pridihom žalosti.

"Bruce ne more veliko govoriti in zdi se, da ne razume veliko tega, kar drugi govorijo. Emma je postala njegov glas in nekdo, ki komunicira namesto njega. So dnevi, ko razberejo koščke starega Brucea, vendar so to kratki trenutki. Zdi se, da se jim Bruce čedalje bolj izmika in to je srce parajoče. Ne morejo si predstavljati božiča brez svojega ljubljenega člana," je pojasnil vir.

"Starejši hčerki pogrešata očeta, kakršen je bil, tistega, ki jih je zafrkaval glede njihovih fantov in jim dajal nezaželene nasvete. Ker se bliža božič, lahko le rečejo, da ga imajo rade, in molijo za čudež," je sklenil vir.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta