Žensko, ki bi morala na zmenek z Ashtonom Kutcherjem, našli zabodeno 47-krat: Kaj se je zgodilo 21. septembra 2001?

D.Ži
19.09.2023 10:03

Potem ko je filmski zvezdnik v pismu pozival k manjši kazni za svojega kolega, so se v medije vrnili mračni dogodki iz njegove preteklosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ashton Kutcher je leta 2019 pričal na sodišču, kjer so sodili "Hollywoodskemu razparaču". 
Profimedia

Potem ko je bil Danny Masterson, Hyde iz serije Nora 70-a, obsojen na 30 let zapora zaradi dveh posilstev, sta Mila Kunis in Ashton Kutcher pisala pisma in pozivala, naj mu znižajo kazen. Marsikaj iz Ashtonove preteklosti se je medtem spet vrnilo v medije, oboževalci pa so precej razočarani. 

Igralka Chrissie Carnell Bixler, tretja domnevna žrtev, za katero na sodišču posilstva nismo mogli dokazati, je na Instagramu omenila Ashtona in njegove skrivnosti.

"Dragi Ashton, poznam skrivnosti, ki jih tvoj 'vzornik' hrani zase. Tiste, ki bi te pokončale. Si pozabil, da sem bila tam? Tisti večer, ko si poklical Dannyja, 21. februarja 2001, si bil na zvočniku. Vse sem slišala. Slišala sem za načrt. Mislim, da si prav tako bolan kot tvoj 'mentor'," je zapisala Bixler.

Profimedia

Njena objava je sprožila veliko odzivov na družbenih omrežjih, zaradi tega pa se zdaj mnogi spet pogovarjajo o umoru, ki se je zgodil 21. februarja 2001.

Kaj se je zgodilo 21. februarja 2001?

Takrat 23-letni Ashton naj bi šel na zmenek z 21-letno študentko Ashley Ellerin. Ashton je na sodišču povedal, da bi se moral srečati z Ashley, a je "izgubil občutek za čas" in se dve uri kasneje pojavil na njenem domu, ko je bila že umorjena.

Ashton je razkril, da je Ashley spoznal v začetku tistega meseca na zabavi, vendar je bil takrat še vedno v razmerju z drugim dekletom. Ko sta prekinila zvezo, je poklical Ashley in jo povabil ven. Pred zmenkom se je ustavil pri prijateljici, da bi si ogledal podelitev grammyjev in, kot pravi, izgubil občutek za čas.

Ko je hotel poklicati Ashley, se ni nihče oglasil. Po več klicih je šel do njene hiše, kjer je videl, da je njen avto parkiran zunaj in da so prižgane luči.

Nesrečno Ashley Ellerin je morilec pokončal, ko se je pripravljala na zmenek s Kutcherjem.
Profimedia

"Potrkal sem na vrata, a ni bilo odgovora. Pogledal sem skozi okno in videl, da je v hiši nered, vendar mi to ni pomenilo nič, saj sem vedel, da se je pred kratkim vselila. Videl sem nekaj na tleh, mislil sem, da je razlito rdeče vino. Nedavno je imela zabavo ob vselitvi z veliko študenti, zato me to ni posebej vznemirilo. Nikogar nisem videl, zato sem odšel. Mislil sem, da sem preprosto prepozen in da je zunaj s prijatelji," je rekel na sodišču leta 2019.

Naslednje jutro, dan po tem, ko bi moral iti na zmenek z Ashley, je izvedel, da je bila brutalno umorjena, in ga je skrbelo, da bi ga odtisi lahko obremenili. "Moji prstni odtisi so bili na njenih vratih. Zgrabila me je panika," je priznal na sodišču.

Zabodli so jo kar 47-krat

Ashley je našel sostanovalec, imela je kar 47 vbodov na vratu, prstih, trebuhu in hrbtu. Michael Gargiulo, serijski morilec, znan kot Hollywoodski razparač, je bil nato obsojen zaradi umora. Kot je dokazano na sodišču, je ubil Ashley v njenem hollywoodskem domu, medtem ko se je pripravljala na zmenek s Kutcherjem. Michael je bil spoznan tudi za krivega umora 32-letne Marie Bruno leta 2005 in poskusa umora Michelle Murphy, ki mu je leta 2008 uspela pobegniti.

Hiša, v kateri se je zgodil grozljivi umor Ashley Ellerin. 
Profimedia

Ker je Brixler omenila Ashtonov klic Dannyju tisto noč, ko je bila Ashley umorjena, se mnogi zdaj sprašujejo, kaj igralec o tem primeru prikriva, še posebej, ker ga je Bixler označila za "bolnega" in dejala, da pozna njegove skrivnosti, ki bi ga lahko pokončale.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta