Znanega srbskega igralca pridržali, ko je od nekega moškega prevzemal prepovedano substanco

Va
19.04.2024 10:05

O sinočnjem dogodku v Beogradu so se razpisali srbski in tudi hrvaški mediji, ki so se ob tem spomnili splitskega incidenta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Na protivladnem shodu v Beogradu leta 2020 so ga napadli desničarski protestniki. Leto prej je Trifunović ustanovil Gibanje svobodnih državljanov.
Reuters

Sergeja Trifunovića, ki je znan tudi po svojih brezkompromisnih političnih stališčih - s sledilci jih deli na družbenih omrežjih -, so pridržali sinoči, potem ko naj bi bil na beograjskem Voždovcu od znanca kupil marihuano. 

Srbski mediji so objavili, da je policija spremljala avtomobil moškega in ga prijela med primopredajo nedovoljene substance. 

"Pri Trifunoviću so našli paketek z okoli pet gramov marihuane (konoplje), skritih v avtomobilu pa okoli 40 plastičnih paketkov z okoli 70 gramov," je objavil srbski Kurir. 

Vročekrvni 52-letni igralec je bil lansko jesen tema hrvaških medijev, ko je splitska policija poti njemu spisala obtožni predlog, ker je bil na mestni plaži s psom brez povodca. Sledil je prepir s policisti. Kaznovali so ga izjemno strogo. Dobil je 500-evrsko globo zaradi kršenja javnega reda in miru in za eno leto so mu prepovedali vstop na Hrvaško in preostalo območje Evropske unije.    

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta