Prihodnost je električna

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
07.06.2021 14:23
Električna kolesa pomagajo pri odkrivanju novih svetov. Predvsem pa mišicam pomagajo pri navijanju pedalov, zaradi česar se tudi število prevoženih kilometrov dramatično poveča. Po zaslugi e-kolesa se lahko brez težav še enkrat več spustite po svoji najljubši stezici. Elektrika poganja tudi skiroje, ki so osvojili staro in mlado ter se z njeno pomočjo prelevili v priljubljena prevozna sredstva za vsakodnevno uporabo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Intersport

Predstavljamo električne novosti iz Intersporta.

Genesis ePro 1.0

Kar na lepem nobena strmina ni prestrma in nobena stezica nedosegljiva. Genesis ePro 1.0 je vsestransko električno gorsko kolo, ki je kot ustvarjeno za odkrivanje divjina. Opremljeno je z novim e-pogonom Bosch Power Tube 625Wh in litij-ionsko baterijo. Za vzmetenje skrbijo vzmetne vilice Suntour XCM 34 Boost LO s 100 mm vzmetne poti in možnostjo zaklopa. Zadnji menjalnik SRAM SX Eagle omogoča učinkovito prestavno razmerje. Za varno ustavljanje pa skrbijo hidravlične diskaste zavore Shimano.

Genesis ePro 1.0
Intersport

Genesis eTouring 2.0 Man + Lady

Električna kolesa olajšujejo tudi vožnjo po mestu. Brez težav se peljete v službo in po opravkih, pri tem pa ne boste izgubili preveč energije. Točno takšno kolo je tudi Genesis eTourning 2.0, ki je na voljo v moški in ženski različici. Poganja ga sodobni pogonski sklop Bosch Power Tube 500Wh z litij-ionsko baterijo. Kolo je opremljeno z vzmetnimi vilicami Suntour NEX-E25 HLO, menjalnikom Shimano Deore Shadow Plus in hidravličnimi diskastimi zavorami Shimano. Kot se za mestno kolo spodobi, je opremljeno tudi z prtljažnikom, lučmi in strešicami.

Genesis eTouring 2.0 Man + Lady
Intersport

Head E Ridott 26

Sodobno električno kolo za ambiciozne mlade kolesarje. Head E Ridott 26 je 26-palčno otroško električno gorsko kolo, ki ga bodo veseli tako otroci, ki že gojijo strast do gorskega kolesarjenja, kakor tudi njihovi starši, ki so prav tako pogosto aktivni na kolesu. Mladim kolesarjem bo v ključnih trenutkih na pomoč priskočil zmogljiv elektromotor Shimano, s pomočjo katerega bodo lažje uresničili gorsko-kolesarske ambicije. Okvir kolesa je izdelan iz kakovostnega aluminija, opremljeno je s prestavnimi ročicami Shimano Altus, vzmetnimi vilicami Suntour in hidravličnimi štiri batnimi diskastimi zavorami Tektro.

Head E Ridott 26
Intersport

Genesis E-VO FS 2.1

Če želite na eni vožnji večkrat uživati na sovji najljubši stezici, je električno gorsko kolo Genesis E-VO FS 2.1 prava izbira. Z njim boste brez težav opravili dodaten krog. Poganja ga novi pogosnki sklop Bosch Power Tube 625Wh z litij-ionsko baterijo. Oprmeljeno je z vzmetnimi vilicami Suntour XCR 34 Coil LOR z 120 mm vzmetne poti, menjalnikom Shimano Deore XT in hidravličnimi diskastimi zavorami.

Genesis E-VO FS 2.1
Intersport

E-Goni ES-Goni S18 Pro in E-Goni ES-Goni S16 Comfort

E-Goni S18 je zložljiv električni skiro z maksimalno hitrostjo do 25 km/h in dometom do 25 km.  Je odlična alternativa v urbanih okoljih. Hkrati pa je zložljiv, tako da ga lahko spravimo kjerkoli - v pisarni, na avtobusu ali vlaku. Omogoča vožnjo tudi po slabših terenih, saj ima velika 10" z zrakom polnjena kolesa. Skiro ima ročno zavoro, ki ima povezavo na zadnji disk. Skiro ima motor z močjo 300W, kvalitetno in zmogljivo litij-ionsko baterijo 36V, 7,8 Ah ter je primeren za odrasle in otroke od 14 leta starosti naprej. Z zelo podobnimi značilnostmi se ponaša tudi model E-Goni ES-Goni S16 Comfort, ki ima za malenkost zmogljivejši motor. Poleg tega pa je opremljen z usnjenimi ročicami in usnjeno torbico.

E-Goni ES-Goni S18 Pro
Intersport
E-Goni ES-Goni S16 Comfort
Intersport
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.