17-letnik izginil pred osmimi leti, zdaj so ga našli okrvavljenega, a živega pred lokalno cerkvijo

A.L.
03.07.2023 15:40

V osmih letih iskanje ni obrodilo sadov. Našli so ga okrvavljenega in z modricami po vsem telesu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
M.r.

Rudy Farias, takrat star 17 let, je izginil pred osmimi leti med sprehajanjem svojih psov v Houstonu v Teksasu. Njegova družina ga je prijavila kot pogrešanega, ko so se psi sami vrnili domov.

Zdaj so ga v soboto našli živega, a z okrvavljenimi lasmi, z vrezninami in podplutbami. Našli so ga mimoidoči, ko je ležal pred cekrvijo, na njihova vprašanja pa se ni odzival, zato so poklicali reševalce. Zdaj okreva v bolnišnici. Farias je po besedah ​​njegove matere poln znakov, ki kažejo, da je bil zlorabljen in pretepen. Dodaja, da se je poskušala pogovarjati z njim, a ji je odvrnil le nekaj besed. Kljub temu je presrečna, da so sina našli živega, ob tem pa se zaveda, da je pred njim dolgo okrevanje.

V času izginotja naj bi po poročanju lokalnih medijev trpel za več duševnimi boleznimi. "Možno je, da je dezorientiran, ker ni jemal zdravil," ugotavlja njegova mama in dodaja, da so pri mladeniču vidni znaki poskusa samomora. Leta preden je izginil, je njegov brat umrl v nesreči z motorjem.

Direktor Texas EquuSearcha Tim Miller je povedal, da verjamejo v čudeže in da se je v tem primeru prav ta tudi zgodil. "Sploh vam ne morem povedati, kolikokrat smo iskali in koliko namigov smo prejeli, zdaj pa nenadoma - to. Veliko je treba raziskati, da vidimo, kaj, kje in kako se je zgodilo," je dodal.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta