27-letna vzhajajoča srbska zvezda umrla na Japonskem

D.Ži
23.01.2018 11:08

Usoden je bil prevelik odmerek zdravil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Valentina Fjodorov
Youtube

Vse bolj prepoznavna glasbenica Valentina Fjodorov je nenadoma umrla, očitno zaradi prevelikega odmerka zdravil. 27-letna srbska glasbenica je umrla 28. decembra na Japonskem, novica pa je v javnost prišla šele sedaj.
Valentina je kot didžejka delala po Aziji, iz domače Srbije se je, po koncu glasbene akademije, preselila na Japonsko, kjer je nastopala na največjih festivalih tamkajšnje elektronske scene, pišejo hrvaški in srbski mediji.
"Njen čas je šele prihajal. Imela je vizijo, a ni zdržala," je dejal njen mož in menedžer Aaron Terulli za Blic. Newyorčan je Valentino spoznal v Beogradu, še preden se je odselila na Japonsko. 
{embed_youtube}https://youtu.be/80izCoqTH1o{/embed_youtube}
"Spomnim se, da sva se 'poročila' po SMS sporočilih že dva dni po tistem, ko sva se prvič srečala. Zares sva se poročila leta 2014 in skupaj živela na Japonskem. Valentina je Japonsko imela rada, všeč ji je bilo življenje tam. Bila je čudovita, ena najboljših didžejk, kar se vidi tudi po dolgem seznamu mest, v katerih je nastopala," je še dejal Aaron.
{embed_youtube}https://youtu.be/1Kl4Kjz2ZbQ{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta