Bine Volčič: Kriterije bom moral malenkost spustiti

Ajda Perme
16.03.2018 06:31
V četrti sezoni slovenske edicije največjega kuharskega šova na svetu MasterChef se bo16 ljubiteljskih kuharjev spopadlo za naziv in pokal MasterChef Slovenije ter denarno nagrado 50.000 evrov.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Spopad modnih oblikovalcev

Tibor Baiee
Miro Mišljen
Alja Viryent
Tia Anna Paynich

Trije mušketirji Luka, Bine in Karim

Bine Volčič
"Gostilna išče šefa je bolj 'ta prav' v smislu kuharije. Tam je šlo je za profesionalne kuharje, ki so kuhali za prave goste, zato so bili tudi moji standardi toliko višji, saj je bila veliko večja tudi odgovornost. MasterChef je oddaja ljubiteljskih kuharjev in tukaj se moram držati malo nazaj ter malenkost spustiti svoje kriterije in neizprosno strogost, ker se mi ne zdi fer biti do njih tako strog in od njih pričakovati res vrhunske krožnike, saj so ne nazadnje domači kuharji. Absolutno pa ne bom popuščal pri ravnanju s sestavinami, pri čistoči in pri prodajanju nekih zgodbic o krožnikih. Kar zahtevam in želim od njih, so okusni krožniki. Karkoli bodo naredili, mora biti okusno."
"Še vedno vsak dan režem čebulo in korenček!"

Ramsey je Ramsey

"Vesel sem, da imam ob sebi prav njiju, saj smo si tako različni, a hkrati podobni. Imamo skupno energijo in res je fino delati z njima.
Luka Jezeršek
Karim Merdjadi
"Mislim, da nobeden od nas ne more niti noče priti blizu Ramseyju. Vsak je strog na svojem področju in najbolj 'alergičen' na svoje muhe. Nimamo pa določenih vlog, češ da bi moral biti kdo tisti 'ta strogi' ali da je kdo 'popustljivi ata' … Ohranili smo svoje karakterje, ostajamo taki, kot smo, saj edino na iskren način lahko podaš konstruktivno kritiko."
Članek je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta