Dojenčici bosta dala ime Sofija po 15-letnici, katere prezgodnja smrt je mami Ivani rešila življenje

Va
16.01.2024 10:42

Danes 32-letna Ivana iz Beograda je leta 2018 kot rezerva čakala na nujno operacijo, ko sta se prepletli usodi dveh mladih oseb.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična. 
Profimedia

Ivana Joksić je v sedmem mesecu nosečnosti in z možem presrečna pričakujeta deklico. A lahko bi se bilo zasukalo povsem drugače.

Ivana je leta 2018 kot rezerva na čakalni listi po spletu srečnih okoliščin v samo treh tednih prišla na vrsto za transplantacijo jeter, ki jo je nujno potrebovala, če je hotela ostati živa.

Zdravniški pregled pred šestimi leti, potem ko se ni počutila dobro, njena koža pa je nenadoma nezdravo porumenela, je namreč pokazal, da za mlado Beograjčanko ni druge rešitve, kakor da dobi nova, zdrava jetra.

S soprogom že dolgo vesta, kako bo dojenčici, ki jo težko čakata, ime. Sofija bo, po 15-letnici, katere prezgodnja smrt je Ivani rešila življenje. Presadili so ji namreč jetra dekleta, ki je umrlo po zaužitju droge ekstazi, je objavil srbski portal Kurir. Ivana je od operacije, ki je minila brez kakršnihkoli zapletov, v stiku z družino pokojnega dekleta.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta