(FOTO in VIDEO) Pogrešano žensko ubil in pojedel piton

A.L.
26.10.2022 15:25

Njen mož je preiskal območje, a je našel le ženine sandale, jakno, naglavno ruto in nož.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V indonezijski provinci Jambi je piton zadavil in pogoltnil 50-letno žensko, poročajo tuji mediji, med njimi BBC. Jahrah, kot je bilo žrtvi ime, so našli v kačjem želodcu, njeno truplo pa je bilo po besedah vodje policije skoraj nedotaknjeno.

Profimedia

Njen mož je preiskal območje, a je našel le ženine sandale, jakno, naglavno ruto in nož, je za tamkajšnje medije povedal vodja policije. Naslednji dan se je vrnil na isto območje, takrat z iskalno ekipo. Našli so kačo z napihnjenim želodcem, ji razrezali trebuh in notri našli pogrešano Jahrah.

Na spletu se je že pojavil posnetek, ki kaže skupino moških, kako se pripravljajo, da bodo skušali ugotoviti, kaj je v kačinem želodcu. Prebivalci naj bi bili ob dogodku zaskrbljeni, da je v gozdu še več tako velikih pitonov, ki bi lahko ogrožali njihova življenja. Tovrstni incidenti so sicer redki, a ni prvič, da je piton v Indoneziji ubil in požrl človeka. Med letoma 2017 in 2018 so v državi poročali o dveh podobnih smrtih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta