(VIDEO) Kako, prosim? Sproščujoča masaža s kačami naj bi delovala pomlajevalno

Gr.G.
29.12.2020 10:53
Med strankami, ki bi obiskale lepotni salon v Egiptu, kjer so v okviru nove ponudbe pripravili tudi masažo s kačami, gotovo ne bo ljudi, ki jih je strah teh plazilcev.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Masažo za ljudi z dobrimi želodci, predvsem pa za tiste, ki so brez strahu pred kačami, so predstavili v lepotnem salonu v Kairu. Gre za masažo z živimi kačami, pri kateri stranki najprej hrbet namažejo z oljem, nato pa nanj posadijo pitone in še nekaj drugih nestrupenih kač. 28 različnih vrst imajo na razpolago. Te naj bi po besedah lastnika lepotnega salona odpravile bolečine v sklepih, izboljšale prekrvavitev in sproščale endorfine, hormone sreče.

Seveda pa je kače pri njihovem gibanju težko usmerjati in tako mimogrede splezajo s hrbta tudi na vrat in glavo. Ena izmed strank, ki je novo masažo preizkusila, je povedala, da se je sprva bala imeti kače na telesu, a je strah hitro izginil in ga je zamenjal občutek sprostitve. "Kmalu sem občutil olajšanje in pomladitev," je povedal v videu in dodal, da je masaža tudi izboljšala njegovo samozavest.

Četudi ni veliko ljudi, ki bi kače povezovali s sprostitvijo, v salonu upajo, da jih bo nova ponudba pritegnila. Za 30-minutno "sprostitev" morajo kupci odšteti 100 egiptovskih funtov ali, preračunano, dobrih 5 evrov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta