(FOTO) Med nebom in zemljo se nahaja morda najlepši bazen na svetu. In to le nekaj ur vožnje stran

D.Ži
05.06.2023 12:16

Pravi arhitekturni čudež ponuja razgled na alpske vrhove in zimzelene gozdove, le višine vas ne sme biti strah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ko na potovanju iščemo prenočišče, je pogosto prav bazen tisti, ki pomembno prispeva k naši odločitvi. Nekaterim je celo ključen, saj se radi sproščajo v vodi. Če ste med tistimi, ki obožujete hotele z domiselnimi velnesi in bazeni, potem imamo za vas zelo vznemirljivo informacijo. Eden najlepših bazenov na svetu se nahaja v Evropi, le nekaj ur vožnje iz Slovenije. Nepozabno namakanje s spektakularnim razgledom vas čaka na Tirolskem. 

Profimedia

Sky Pool se nahaja v italijanskem hotelu Alpin Panorama Hotel Hubertus v Olangu sredi Dolomitov. Je pravi arhitekturni čudež, saj postavljen na 20 metrov visoke lesene stebre navidezno lebdi nad gorskimi travniki. Zdi se, da se dotika neba in obzorja.

Profimedia

Bazen je okoli 25 metrov nad pobočjem, na katerem stoji hotel, in ponuja neverjetno lep razgled na gole vrhove Dolomitov in območja zimzelenega alpskega gozda. Pogumni lahko uživajo tudi v razgledu pod njimi, saj ima del bazena stekleno dno, piše hrvaški portal PunKufer.

Profimedia

Voda v Sky Poolu je čista gorska voda, ki jo skozi vse leto ogrevajo na 33 stopinj, gostitelji pa trdijo, da se boste sem, ko boste enkrat izkusili svobodo kopanja med alpskimi vrhovi, zagotovo vrnili.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta