(FOTO) Najbolj vroč in iskan tip s Tinderja je delil 3 nasvete, kako najti ljubezen preko spleta

D.Ži
19.04.2023 11:21

Svoje dolgoletne izkušnje z iskanjem ljubezni preko priljubljene spletne aplikacije se je lepotec odločil spremeniti v posel.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Stefan Pierre-Tomlin polaga na srce, naj v spletno komunikacijo vložimo več truda.
Profimedia

Stefan-Pierre Tomlin, moški, ki je bil leta 2017 razglašen za najbolj priljubljenega na Tinderju, ker je imel na tej aplikaciji največ "desnih potegov" na svetu, je dejal, da uporablja tehnologijo ChatGPT in AI, saj si želi tudi drugim moškim pomagati najti ljubezen, piše Independent. "Desni poteg" uporabniki Tinderja običajno namenijo tisti osebi, ki jim je všeč.

"Moje stranke uporabljajo umetno inteligenco in mojo usposobljenost, da svoje zmenke spremenijo v izpolnjujoča, dolgotrajna razmerja," je opisal in razkril, da s pomočjo umetne inteligence pomaga urejati fotografije in življenjepise moških, ki ga za to najamejo prek njegove strani Celebrity Love Coach.

Trije nasveti za zmenke preko aplikacij 

32-letni pilot in maneken iz Londona je delil tri nasvete za spoznavanje na aplikacijah za zmenke. Samskim priporoča, naj pred prvim zmenkom vedno zahtevajo video klic, pošljejo zabavno prvo sporočilo in na svojih profilih uporabljajo samo svoje fotografije.

"Vaše prvo sporočilo naj bo zabavno, odprto vprašanje, ne le 'hej'. Na svojih profilih ne objavljajte fotografij drugih ljudi. Bolje je, da imate fotografije svojih hobijev, ne samo fotografije, na katerih se zabavate in pijete," je svetoval.

Stefan je moškim, ki iščejo zgolj zmenke za eno noč, rekel, naj se do drugih vedejo tako, kot si želijo, da se drugi vedejo do njih. "Ne spoznajte nekoga samo zato, da bi spali z njim, poskusite izvedeti več o tej osebi, da vidite, ali sta kompatibilna," je dejal.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta