(FOTO) 21-letna manekenka trdi, da je Tinder njen profil ukinil, ker je preprosto preveč atraktivna

D.Ži
11.11.2020 07:45

Luna Benna živi od prodaje svojih provokativnih slik in se jezi, ker neznanci na spletu z njimi ustvarjajo lažne profile.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Manekenka trdi, da je bila preprosto preveč vroča za Tinder in da je aplikacija za iskanje zmenkov izbrisala njen profil, saj naj bi bila preveč atraktivna. 21-letna Luna Benna se je omrežju pridružila pred tremi leti, ko je postala samska. Lepotica, ki živi od spletne prodaje svojih provokativnih fotografij, pravi, da je med moškimi bila tako zelo priljubljena, da so ljudje začeli njene fotografije krasti in z njimi ustvarjati lažne profile. Zato naj bi Tinder njen profil ukinil. "Ljudje so kradli moje slike in z njimi služili. Obstaja veliko lažnih profilov. Vsakič, ko ukrepam, me nekdo prijavi in Tinder moj profil ukine," je jezna. Dodaja, da jo moški zaradi videza pogosto obstreljujejo z neprimernimi ponudbami in komentarji, nekateri naj bi ji celo grozili.

Manekenka iz Chicaga, ki sicer živi na Floridi, pravi, da lažne profile z njenimi slikami najdemo celo na Facebooku. Priznava, da vse ponudbe moških niso slabe. "Nekateri so mi ponujali dopust, me snubili, ponujali denar, a še nikoli nisem pristala na takšno srečanje," pravi. Imela je nekaj zmenkov, ki so se slabo končali.

View this post on Instagram

I'm headed straight for the castle.

A post shared by ˗ˏˋ Luna Benna ˊˎ˗ (@luna.benna) on

Zaradi čudnega odnosa Tinderja se danes bolj posveča svojemu plačljivemu profilu na platformi OnlyFans in Instagramu, kjer ji sledi 1,2 milijona ljudi.


Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta