(FOTO) V kaj se je za noč čarovnic našemila Heidi Klum in kot kaj se je njene zabave udeležil prvi mož Twitterja

Gr.G.
01.11.2022 21:24

Elon Musk ni predstavljal kakšnega superjunaka ali določenega lika iz filmov ali knjižnih zgodb.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zabave, ki jo je za noč čarovnic tradicionalno priredila ljubiteljica tega praznika Heidi Klum, se je tradicionalno udeležilo veliko znanih oseb. Organizatorica je znana po tem, da se tudi sama rada našemi. Leta 2019, ko je potekala njena zadnja zabava, je bila našemljena v vesoljca, pred tem je bila princesa iz Shreka, pošast po navdihu filma Thriller, pa prsata Jessica Rabbit. Na zabavo je v preteklosti prišla s skupino s svojih klonov, kot starka, Hindu Heidi z osmimi rokami, bila je že črna vrana, pisani metulj, opica. 

Profimedia
Profimedia

Letos se je 49-letnica po rdeči preprogi sprehodila kot deževnik, vaba za ribarjenje, njen partner Tom Kaulitz pa je bil ribič in jo je imel na trnku. 

Profimedia
Profimedia

Na zabavi z mamo

Zabave Heidi Klum se je udeležil tudi milijarder Elon Musk, ki ga je spremljala njegova mama Mae Musk. Vendar pa 51-letnik ni predstavljal kakšnega superjunaka ali določenega lika iz filmov ali knjižnih zgodb. Kot poroča People, naj bi Musk svoj kostum kupil v lokalni trgovini v New Yorku. Oblačilo se imenuje Devil's Champion (Hudičev prvak) in stane 7500 dolarjev oziroma 1000 za noč izposoje.

Elon Musk
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta