Ideje v težkem letu: Presenetilo vas bo, kaj po novem prodajata Zala in Gašper

D.Ži
04.12.2020 11:20
Vemo, da Zala in Gašper pri izbiri oblačil dajeta prednost ohranjanju okolja. In prav trajnostna moda je navdihnila njun nov podvig.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Če kaj, je težaven koronačas marsikoga pripravil do razmisleka o novih načinih izražanja ustvarjalnosti. In če ti prinesejo še kak evro, toliko bolje. Zala Kralj in Gašper Šantl, zalagasper, sta pred dnevi med poslušalce poslala svoj čaroben praznični komad Sto idej, zdaj pa sta presenetila še z zares domiselno idejo, ki bi lahko postala uspešnica. Vemo, da sta pri izbiri oblačil precej izbirčna, saj poskušata s svojimi modnimi odločitvami prizanesti že tako načetemu okolju, zato za svojimi novimi kosi rada brskata v prodajalnah oblačil iz druge roke, všeč so jima tudi znamke, ki se zavedajo, kako pomembno je ohraniti zdravo okolje. 

"Dragi prijatelji! Končno vam lahko zaupava, kaj sva pripravljala zadnjih nekaj tednov. Ko sva napisala pesem sto idej, sva si zaželela, da bi v povezavi s pesmijo ustvarila nek merchandise, ki bi lahko predstavljal tudi kulsko božično (ali pa kakšno drugačno) darilo. Namesto da bi naročila cenene puloverje s Kitajske, sva se odločila narediti nekaj bolj posebnega. Zelo rada nakupujeva v second hand trgovinah in si kupiva le posebne izdelke, za katere veva, da nama bodo zdržali več časa," sta vse skupaj najavila zalagasper. In dodala: "Prav tako zelo rada sodelujeva z drugimi slovenskimi umetniki. S to kolekcijo puloverjev sva uspela združiti oboje. Krasno mlado umetnico Nano Irgolič sva prosila, naj v second hand trgovinah po celi Sloveniji izbere deset puloverjev in nato nanje izveze logo pesmi sto idej. Tako je nastalo deset unikatnih obnovljenih puloverjev, z ročno izvezenimi motivi v Sloveniji."

Dragi prijatelji! ❣️ Končno vam lahko zaupava, kaj sva pripravljala zadnjih nekaj tednov. Ko sva napisala pesem sto...

Objavil/a Zala Kralj & Gašper Šantl dne Torek, 01. december 2020

Razkrivata, da sta simpatične puloverje razdelila v tri majhne kolekcije. "Cotton candy friends (prijatelji sladkorne pene), magical forest siblings (bratje in sestre čarobnega gozda) in winter sunlight buddies (družba zimske svetlobe)," sta pojasnila. Puloverje lahko oboževalci kupijo v štirih različnih pastelnih barvah, za enega pa bodo odšteli 95 evrov. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta