Igralsko kariero Judite Zidar "zakrivil" Jonas Žnidaršič

Agata Rakovec
09.04.2018 06:56
V novi slovenski seriji Gorske sanje je vsaj tako zanimiv kot romanca med glavnima junakoma zapleten in skrivnosten odnos Amalije in Maksa. Kako se priznana člana ansambla MGL in nekdanja sošolca Judita Zidar in Boris Kerč, ki ju upodabljata, znajdeta v intrigah sredi belih strmin na Planet TV.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Judita Zidar in Boris Kerč
Tomaž Pangeršič
V Gorskih sanjah je vajin odnos zapleten in sila skrivnosten, v MGL-ju pa vaju trenutno gledamo v vlogi zakoncev v predstavi Strašna starša. Vajino poznanstvo sicer sega že v študijska leta. Sta se že takrat dobro razumela?
Boris:
Kakšen je bil Boris takrat, na akademiji?
Judita
Judita, vašo odločitev za igralski poklic je delno »zakrivil« Jonas Žnidaršič. Bila sta sodelavca na Radiu Študent, in ko se je odločil, da gre na sprejemne izpite na AGRFT, je opogumil še vas in oba sta bila sprejeta. Ste mu danes hvaležni za spodbudo ali kdaj pomislite, da bi vam bolj umirjeno življenje prinesel poklic knjižničarke, o katerem ste menda razmišljali prej?
Judita:
Tempo snemanja nadaljevanke je, si predstavljam, ubijalski. Kako zmoreta in kako vama gre usklajevanje s predstavami v Mestnem gledališču ljubljanskem?
Judita:
Boris:
Po študiju ste bili dve leti zaposleni v PGD Nova Gorica, vse odtlej, od leta 1989, pa ste zvesti Mestnemu gledališču. Zdaj se boste morali privaditi, da ste prepoznaven obraz televizijskih ekranov. Vas že kaj ustavljajo na cesti in sprašujejo, kaj se bo zgodilo z Maksom?
Boris
V Usodnem vinu ste bili Vera Rozman in pred časom ste nekje dejali, da imate radi vino. Ste si »na ti« tudi s smučanjem, ki je rdeča nit Gorskih sanj?
Judita:
Kaj pa vi, Boris, ali radi smučate ali so vam bližji drugi športi in kako prenašate mraz na snemanjih?
Boris:
Cel intervju lahko preberete v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta