Nasveti za poredno akcijo pod prho: 10 načinov, kako se lahko v kopalnici zelo zabavata

D.Ži
13.02.2023 09:41

Ne bo tako preprosto kot v filmih, a ljubljenje v kopalnici ima svoje čare. Če se le ne poškodujete.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vrata v kopalnico so pogosto lahko tudi vrata v raj, a bodite zelo previdni. 
Profimedia

Seks pod prho se morda sliši vroče in vznemirljivo, vendar pogosto vodi do poškodb, celo zlomljenih kosti. Po nekaj poskusih ste verjetno izgubili vsako upanje, da bo to čutna izkušnja, kakršno pogosto prikazujejo v filmih. Vendar upanja še ne gre izgubiti. S pomočjo nekaj uporabnih nasvetov in trikov pri iskanju pravega spolnega položaja lahko končno uživate v vročem seksu pod tušem, ki bo prav tako zabaven kot v spalnici, piše The Sun.

Strokovnjaki razkrili dan in uro: To je najboljši čas v tednu za seks

V pogovoru za Women's Health je klinična psihologinja in certificirana spolna terapevtka Janet Brito povedala: "Seks pod tušem je lahko zelo vroč, ker je treba malce pohiteti - pod tušem zagotovo ne boste več kot eno uro. Poleg tega je vroča voda sproščujoča in vzburjajoče je gledati drug drugega, ko sta gola in mokra." Če ste pripravljeni poskusiti, morate vedeti to ...

Nedrseča podlaga je vaš prijatelj

Zasnovana za starejše, a nedrseče podlage ne potrebuje samo vaša babica. Pohotni pari potrebujejo gumijasto podlago, da ne padejo med seksanjem pod prho. Tudi skrb, da bi padli, vas lahko odvrne od zabave pod tušem, zato je to nujen pripomoček.

Najprej se ogrejte

Predigra pod prho je lahko težavna zaradi omejenega gibanja, zato se, če želite popolnoma uživati ​​v seksu, pripravite na akcijo. To lahko pomeni, da se lahko začneta igrati že na tleh kopalnice ali v spalnici, preden se preselita pod prho.

Brez olja, samo lubrikant

Kopalno olje je lahko seksi, vendar je tudi preveč spolzko za seks pod tušem. Namesto tega se odločite za lubrikant na osnovi silikona ali vodni lubrikant, saj lahko voda povzroči več trenja med vami in vašim partnerjem. Lubrikant nanesite pred prhanjem.

Pazite na svoje mišice

Ko vam postane prevroče – kar se lahko zgodi, ko se tuširate s paro –, se lahko vaše mišice preveč sprostijo in omedlite. To ni prav pogost pojav, a morate biti previdni in paziti na partnerja, da se kdo ne poškoduje.

Glavo tuša nagnite pod kotom

Morda je skušnjava usmeriti glavo prhe v središče dogajanja, vendar to ni najboljši način za uživanje v seksu. Bolje jo je usmeriti proti nogam ali trupu. Tako se boste izognili neželenim motnjam.

Prinesite igrače

Zakaj ne bi na zabavo prinesli seksi igrač? Obstaja veliko vodoodpornih možnosti, s katerimi se lahko igrate. Imeti vibrator pri roki tudi pomeni, da se vam ni treba obremenjevati z iskanjem popolnega položaja in kota, namesto tega sta lahko oba stimulirana na različne načine.

Seksi miljenje

Pri seksu ne gre le za takojšnjo penetracijo, zato si najprej vzemita nekaj časa, da raziščeta telesi drug drugega. Uporabita super penasto milo in ga drug drugemu vmasirajta v kožo.

Investirajta v pručko

Začetniki je najbrž ne potrebujete, za bolj izkušene pa je nakup pručke dobra investicija, saj vama bo pomagala preizkusiti več drznejših položajev, ki jih sicer brez pručke ne bi mogla kakovostno izvesti. 

Ne prehitevajta

Morda boste želeli končati, preden zmanjka tople vode, vendar lahko s hitrim premikanjem in spreminjanjem položajev tvegate, da vam zdrsne in se poškodujete.

Seksi stabilnost

Tuš ni kraj za preizkušanje novih in težkih položajev, če se podviga lotevate prvič. Ostanite zvesti položajem, ki vam zagotavljajo več stabilnosti - torej brez raznih stoj, samokolnic ali drugih položajev za zelo spretne. Raje jih preizkusita v kakšnem drugem, manj spolzkem prostoru. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta