Nekdo je na stadionu slavnega nogometnega kluba posnel film za odrasle, ki je postal prava spletna uspešnica

D.Ži
15.02.2023 09:59

Medtem ko so nogometaši še bili na igrišču, je na stranišču stadiona Allianz Riviera nastajal trdoerotični film. Vodstvo kluba ni navdušeno, zato se je obrnilo na policijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Uprava francoskega nogometnega prvoligaša Nice je sprožila postopek proti neimenovanim osebam, ki so na tekmi z Lillom 29. januarja v klubskih prostorih snemale film za odrasle.

Film se začne s prizorom na tribuni, kjer se glavna igralca pogovarjata, nato se dogajanje preseli v stranišče stadiona, kjer na koncu posnamejo celoten prizor seksa. Potem ko se je video pojavil na nekaterih spletnih mestih za odrasle, so navijači Nice prepoznali tribune stadiona Allianz Riviera in posnetek je postal prava spletna uspešnica. Kmalu je vse skupaj prispelo do vodstva kluba. To dejanje jemljejo kot žalitev, zato so se odločili, da bodo zoper ljudi, ki so posneli film, vložili tožbo.

"Nica je vložila tožbo proti ljudem, ki so snemali film za odrasle na straniščih stadiona Allianz Riviere. Dogodek se je zgodil 29. januarja med tekmo proti Lillu," piše v izjavi.

A medtem ko šefi grozijo s tožbami, so oboževalci Nice na družbenih omrežjih navdušeni. Ker je vodstvo kluba podalo prijavo, bo preiskavo zdaj prevzela policija. Iskanje oseb, ki so posnele video, ne bi smelo biti težka naloga, saj že sama registracija na spletnih straneh za odrasle zahteva podatke o uporabnikih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta