Katarina Čas in Jurij Zrnec o krizi srednjih let

Priljubljena igralca v novem slovenskem filmu spregovorita o težavah, ki jih za pare prinesejo srednja leta.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kriza srednjih let

"Zdi se mi, da je tematika odnosov vedno večplastna. Zabavna, žalostna, lahkotna in težka, tako kot je v življenju. Pomembno je samo, da te 'zadene' in ne glede na to, kaj nas v življenju zadene, je pomembno, da na koncu lahko rečeš, da je bilo kljub vsemu vredno ..."
Peter Bratuša
Jurij Zrnec
Katarina Čas


Kako naprej?

Primož Pirnat
Jana Zupančič
Na prvi pogled ima vsak par svojo zgodbo: uživanje svobode po ločitvi, soočanje z zatonom lastne kariere in sprejemanje uspeha drugega ali pa srečanje s svojo edino ljubeznijo po dvajsetih letih. Zares pa vse druži spraševanje, kako naprej,"
Rad sodelujem z igralci, s katerimi sem že delal. In njim priključim tiste, s katerimi bi želel delati. To sem lahko pri tem filmu tudi uresničil."


V postelji

"Ekipa je majhna, vzdušje zelo intimno. Vsi sodelujoči so maksimalno produktivni, kar dokazuje tudi dejstvo, da vzporedno s snemanjem poteka tudi montaža. S tem režiser takoj dobi rezultate in lahko vidi, ali je smer prava. Še en plus pa je dejstvo, da bo film v kinematografih predvidoma že jeseni."
Prispevek v celoti si lahko preberete v novi številki revije STOP!
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta