Katarina Čas: Vsi se spopadamo z nekimi demoni

Mateja Špiranec
12.07.2018 06:47
Katarina Čas se tudi sedaj, ko ji je Hollywood odprl vrata, obnaša enako "kul" kot nekoč. Ne rabi prisiljenega nastopa in pretvarjanja, ker je s tem, kar je, dovolj sebi in okolici. In to jo že zdaj pelje daleč.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Urša Premik
Urša Premik
V tem trenutku ste največja zvezdnica med slovenskimi igralkami, še vedno pa delujete kot dekle iz sosednje ulice: prijetno, srčno, domače ... Namerno ne pustite slavi vstopiti v vašo glavo ali zgolj še ne vidite razloga to?
Kako pa ste se, Katarina iz Ljubljane oz. Slovenj Gradca, počutili, ko ste se prvič srečali z Leonardom Di Capriem? In nato še z Alom Pacinom? Je bilo vzdušje tudi tako domače?
Martina Scorseseja
Kaj sami štejete za svoj največji igralski uspeh? Izzivov in priložnosti za dokaz v igralskih vodah je bilo do zdaj že zares veliko.
Petra Bratuše
Metodu
Pevcu
Ne morem mimo tega vprašanja: zakaj, mislite, so se nekateri obregnili ob tisto golo sceno v filmu Volk z Wall Streeta? Ne nazadnje je v slovenskem filmu in celo gledališču zelo veliko golote, ki je ljudem še veliko bolj nazorno prikazana, pa ne pride tako do izraza kot vaša.
Margot Robbie
Kje najdete svoj notranji mir, ko ga potrebujete?
Delujete zelo zadovoljni, izpolnjeni. In to ni videti kot igra.
Cel intervju najdete v julijski številki revije OBRAZI, za katero je Katarina razkrila tudi skrivnost svojega fit telesa.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta