Kdo je srečnež, ki je v Račah na lotu zadel 1,2 milijona evrov? Župan ni.

Barbara Bradač Barbara Bradač
06.11.2017 19:19

Župan občine Rače - Fram Branko Ledinek upa, da je sedmico na bencinskem servisu v Račah vplačal njihov občan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Srečni bencinski servis v Račah bo po novem označen s posebno rdečo puščico, ki bo opozarjala, da je bila tam vplačana sedmica.
Igor Napast

Kdo je srečnež, ki je v Račah vplačal loterijsko srečko, ki je zadela dobrih 1,2 milijona evrov, je bila glavna nit včerajšnjih pogovorov v občini Rače - Fram. Tokratna sedmica, ki je bila izžrebana v nedeljo, je bila namreč vplačana na prodajnem mestu Loterije Slovenije na bencinskem servisu Petrol v Račah.
Po plačilu 15 odstotkov davka, ki ga bo prejela občina stalnega prebivališča dobitnika (kar pa ni nujno, da je občina Rače - Fram), bodo novemu milijonarju od vrednosti sedmice pri Loteriji Slovenije nakazali dober milijon evrov ali natančno 1,071.996,06 evra. "Večina igralcev pride po dobitek povsem nenajavljeno, tudi tokratni dobitnik nas še ni kontaktiral. Lahko pa dobitek prevzame od srede dalje (tretji delovni dan po objavi poročila), nato pa ima na voljo 67 dni za prevzem," je pojasnila Mateja Slamnik Kos iz Loterije Slovenije, kjer igralcu tudi iskreno čestitajo.

Županu Branku Ledinku je žal, da prejšnji teden ni tudi sam natočil bencina na "srečnem" bencinskem servisu.
Igor Napast
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta