Končno se je oglasila dobitnica eurojackpota z Raba: Po žrebu je šla spat in zjutraj v službo

D.Ži
11.08.2022 11:05

Srečnica s priljubljenega hrvaškega otoka pravi, da se z njenim življenjem po osvojenem denarju ne bo zgodilo nič pretresljivega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hrvaški mediji se te dni kar veliko ukvarjajo z dobitnico eurojackpota z Raba. Medtem je že jasno, da gre za žensko. Zgodba z otoka sreče, kot zdaj pravijo Rabu, je dobila vesel epilog. Srečnica se je namreč že oglasila na blagajni Hrvaške loterije, piše Glas Istre. "Ni zmagovalec, ampak zmagovalka," so besede, s katerimi je začela pogovor gospa, ki je konec julija na eurojackpotu zadela 6.348.992,49 kun za 5+1. Zdaj, tako kot mnogi drugi igralci, prosi za razumevanje in spoštovanje zasebnosti. Osvojila je okoli 845.000 evrov.

Je skromna, marljiva in delovna ženska, ki ji, kot pravi, ta milijonski dobitek življenja ne bo prav zelo spremenil: "Nič bistvenega se ne bo zgodilo," je dejala in dodala: "Za dobitek sem izvedela šele pozno ponoči, delala sem in pozabila, da sem vplačala, in ko so starši izvedeli, da je na Rabu nekdo osvojil milijonski znesek, so me vprašali, ali sem igrala," je v smehu povedala dobitnica, piše Glas Istre.

Profimedia

"Šele takrat sem videla, da so to moje številke, in ko sem ugotovila, da je to to, sem šla spat, saj sem morala naslednji dan v službo. Že od začetka sem bila bolj umirjena in hladnokrvna kot ostali moji domači, ki jih je zelo skrbelo, kje naj hranijo listek," je v smehu povedala dobitnica in dodala, da so se do trenutka vplačila vrstili različni predlogi, kje skriti dobitni listek.

Pravi, da igra že vrsto let, poleg eurojackpota še loto 7 ali loto 6: "To počnem iz čiste zabave, igram za nekaj kun, da sem v igri." Svojih srečnih številk nima in jih izbira brez pomena, o zmagovalni kombinaciji pa je povedala: "Predstavljajte si ... vedno sem nekako mislila, da so številke na mojem listku nepomembne, nekako neumne, in da jih je treba spreminjati. V nekem trenutku sem celo pomislila, da bi izpolnila še en listek, a sem si premislila in si rekla – so, kar so. In zdaj so najboljše," se smeji rabska zmagovalka.

Na blagajno je prišla v spremstvu dela družine, s katero si bo dobitek delila, nekaj bo investirala, nato pa se vrnila v službo in življenje živela kot doslej.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta