Lili Žagar in Marko Potrč ujeta v ljubezenskem trikotniku

Saša Britovšek Saša Britovšek
05.04.2018 06:45
Medijski par, ki mu je televizija usodno zaznamovala življenje. Tudi zasebno. Nekoč sta skupaj ustvarjala nove trende v informativnem programu, se medtem zaljubila, danes veljata za prepoznavna obraza televizije Planet TV. Lili je voditeljica oddaje Dan., Marko pa trenutno voditelj kar dveh oddaj - The Biggest Loser Slovenija in Galileo. Njuno prepletanje zasebnega in službenega je tako vešče, da jima to mnogi kar zavidajo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet TV

Marko Potrč: "Imava ljubezenski trikotnik s televizijo"

Videti je, da je šport vaša velika ljubezen, in v oddaji The Biggest Loser Slovenija zdaj tega res ne bo manjkalo. Zakaj je to format, ki vam je nekako pisan na kožo?
Ste morda vsebine oddaj načrtovali tudi tako, da se voditelj udejstvuje v športnih preizkušnjah, ob tekmovalcih? Kaj je po vašem mnenju dodana vrednost takšnega scenarija?
Zdaj tekmovalce že precej dobro poznate. Kakšno mnenje imate o njih? Morda ste jim tudi vi vzor.
Gotovo se je težko distancirati od njihovih osebnih zgodb. So se vas dotaknile? Kateri med njimi se vam zdijo še posebej močne, vztrajne osebnosti?
V prvi oddaji smo spoznali vašo družino. Kako to, da ste se odločili za takšno pristno predstavitev?
A ob vseh obveznostih si tako še vedno z Lili delita eno skupno ljubezen – televizijo, ki vaju druži, verjetno odkar se poznata. Kako čutite ob tem?

Lili Žagar: "Sva mojstra usklajevanja" 

Oddaja Dan. je zdaj na sporedu že več kot pol leta. Kako ste se ujeli v tem dnevnem, gotovo napornem tempu? Seveda na srečo izmenjaje s Katjo za nekaj dni.
Format dnevnega magazina je vsebinsko zelo raznolik. Koliko sodelujete pri načrtovanju oddaj?
Katere vsebine se vam zdijo še posebej dobrodošle in sploh nepogrešljive pri takšnem tipu oddaje?
Z Markom sta po nekaj letih, od oddaje Moj dragi zmore, spet postala prepoznavna obraza televizije Planet TV. Kako vas to zaznamuje v vsakdanjem neslužbenem življenju?
Glede na intenzivnost vajinega dela na televiziji sta oba veliko od doma. Kako vama uspe najti kvaliteten čas za družino, vajina otroka? Je usklajevanje naporno, ker imata tudi iz službe do doma precej dolgo pot?
A ob vseh obveznostih si tako z Markom še vedno delita eno skupno ljubezen – televizijo, ki vaju druži, verjetno odkar se poznata. Kako čutite ob tem?
Članek je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta