Ta spolni položaj zagotavlja globljo penetracijo in zmagoslavne vrhunce

D.Ži
22.09.2020 15:02

Z malo eksperimentiranja se vam lahko v postelji odpre povsem nov svet.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Iščete način, kako začiniti vzdušje v spalnici? Če ne želite, da bi vaše spolno življenje postalo monotono in predvidljivo, potem bi se morali odpreti novim izkušnjam in položajem. Če iščete tehniko, ki omogoča globljo penetracijo, potem je portal Daily Star v sodelovanju z britanskim izdelovalcem spolnih igračk izumil položaj, ki vam bo to omogočil. 


Kako je videti položaj, ki so ga poimenovali Victory V, lahko vidite na ilustraciji. Iz tovarne, specializirane za spolne igračke in poredno spodnje perilo, trdijo, da ta položaj zagotavlja močne orgazme. "Včasih lahko sprememba perspektive vodi do čudovitih novih izkušenj v življenju. Victory V smo ustvarili za doseganje močnih orgazmov," pravijo.
"Obljublja močno penetracijo z več kotov, zato je do vaše točke G priti lažje," pojasnjujejo. Dodajajo, da ima ženska v tem položaju proste roke, kar je kot nalašč za uporabo vibrirajočih igračk, s katerimi se lahko sredi akcije še dodatno popelje v sedma nebesa. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta