Najbolj zabavno počitniško varstvo na Štajerskem

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
31.05.2023 00:00

Poletni meseci, ko je obveznosti manj, so idealen čas za aktivno preživljanje prostega časa in druženja z družino in prijatelji. Preverili smo, kje na enem mestu najdete aktivno zabavo za vse starosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

Digitalne igre brez sedenja pred ekrani

Trampolin park mariborske WOOP! enote je prvi park v Sloveniji, ki je za spodbujanje gibanja otrok uvedel uporabo digitalnih iger na trampolinih. Digitalizirane igralne stene spremljajo gibanje skakalcev, se nanje odzivajo in skakanje spremenijo v igro. Na ta način želijo v WOOP!-u trampolinanje približati mladim, ki danes živijo v digitalnem svetu in jih spodbuditi, da svoj prosti čas preživijo fizično aktivni.

Poleg digitalnih iger trampolin park ponuja še vrsto drugih zabavnih atrakcij. Trampolinsko polje,  skakanje na zračne blazine, koši za zabijanje s košarkarsko žogo, plezalne stene, gladiatorske igre, wipe-out in še mnoge druge atrakcije poskrbijo za aktivno zabavo obiskovalcev od 3. leta naprej.  Park pa ni namenjen zgolj otrokom. V svojo družbo vabijo tudi njihove starše in druge odrasle.

Arhiv Naročnika

Zabava bo v Mariboru odslej cenejša

Trampolinanje je v Ljubljani zelo pogosta izbira za aktivno zabavo otrok in družin. Da bi k aktivnemu preživljanju prostega časa spodbudili tudi več ljudi v Mariboru, so v WOOP!-u sklenili, da znižajo cene vstopnic. Skakanje bo zdaj dostopno tudi cenovno bolj občutljivim, saj 1. 6. 2023 v mariborski enoti trajno znižujejo ceno vstopnice za skakanje. Vstopnica za 60 minut skakanja v Mariboru bo po novem 2 € cenejša kot v Ljubljani in bo znašala 12,50 €.

Igre za razgibavanje možganov

Za vse, ki, raje kot telo, razgibavate svoje možgane, so v WOOP!-u pripravili štiri sobe pobega. Izbrali so kultne tematike, ki vas bodo zagotovo navdušile. Med igro lahko bežite iz nevarnega reaktorja jedrske elektrarne Černobil, pomagate g. Poirotu rešiti umor na vlaku Orient Express, preprečite jedrski napad v Beli hiši ali se borite za življenje v krvavi sobi po navdihu grozljivke Žaga.

Arhiv naročnika

WOOP!-ove sobe niso klasične sobe pobega, kot jih poznamo pri drugih ponudnikih tovrstne igre. Z digitalizacijo sob so poskrbeli za interaktivno izkušnjo igre. V vsaki sobi pa je na voljo tudi avtomatiziran sistem za samopomoč, ki igralcem med potekom igre ponuja namige za hitrejše reševanje sobe.

Tudi počitniško varstvo je lahko aktivno

Da bi otroci tudi poleti prosti čas preživljali aktivno in v družbi vrstnikom, je WOOP! letos tudi v mariborski enoti ponudil program poletnih počitnic, ki otrokom od 6. do 15. leta starosti ponuja najbolj zabavno počitniško varstvo.

Ekipa WOOP! animatorjev je pripravila nepozabne dogodivščine, ki bodo otroke popeljale v svet zabave, igre in pustolovščin. Poleg skakanja na trampolinih in potovanja v virtualne dimenzije bodo otroci obiskali še WOOP! enoto v Murski Soboti, kjer se bodo preizkusili v WOOP! izzivih in laserskem poligonu. Poleg lastnih WOOP! aktivnosti pa bo program poln tudi drugih zanimivih dejavnosti, delavnic in tekmovanj, tudi v sodelovanju z drugimi lokalnimi ponudniki zabavnega preživljanja prostega časa.

Ker želijo otroke spodbuditi k solidarnosti, radodarnosti in empatiji, pa bo počitniško varstvo tudi dobrodelno obarvano. V sodelovanju z ZPM Maribor so pripravili dobrodelni projekt, imenovan "Otroci za otroke". S tem projektom želijo narisati nasmehe na obraze otrok in družin ter jih naučiti pomembnosti sočutja in pomoči tistim, ki to potrebujejo.

Prijave na poletne počitnice so že odprte, vse informacije pa lahko najdete na njihovi spletni strani.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.