Najtanjši na svetu: Durex išče moške, ki bi preizkusili njihove nove kondome in ponuja denarno nagrado

D.Ži
18.09.2023 11:24

Znan izdelovalec kontracepcije se je nove linije kondomov lotil po zaskrbljujočih rezultatih raziskave, ki je pokazala, da zaščito uporablja zgolj dobra polovica moških.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Durex, svetovno znano podjetje, ki se ukvarja z izdelavo kondomov, je objavilo oglas, v katerem vabi 50 moških, da preizkusijo njihovo novo ponudbo kondomov. Novi izdelek opisujejo kot njihov "najtanjši kondom doslej", poroča Mashable.

Navajajo, da bo vsak, ki bo preizkusil kondome in o njih napisal oceno, prejel nagrado v višini 100 funtov (približno 116 evrov). Durex pravi, da so v podjetju prepričani, da njihovi novi kondomi Nude "ne bodo zmanjšali spolnega zadovoljstva", pri čemer se sklicujejo na raziskave, ki so pokazale, da se številni moški izogibajo zaščiti.

"Iščemo moške iz vsega Združenega kraljestva, ki bi podali pošteno oceno svojih spolnih izkušenj po uporabi kondomov Nude," je povedala menedžerka Nikki Hayward. Dodala je, da so na novih kondomih delali leta in da so narejeni "za povečanje užitka v seksu, ne za zmanjšanje". Prijave sprejemajo do 23. septembra.

Durex se je lotil izdelave novih kondomov kmalu po tem, ko so objavili, da samo 62 odstotkov spolno aktivnih moških uporablja zaščito.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta